Dr. Ana Oncescu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic COLTEA
Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 1 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.387.41.01

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
magda
magda
3 ani si 3 luni
Sunt foarte dezamagita de doctorita Oncescu Ana care timp de 2 ani de zile cat am fost la dumneai nu a descoperit ca principala cauza pentru care nu pot ramane insarcinata este o trompa infundata!!2 ani de zile am facut analize si ecografii platite la privat la clinica Polisano unde are contract asta doar ca luna de luna la control sa imi dea ovule peste ovule,niciodata mentionandu-mi ca ar trebui sa fac si altfel de analize ecografii etc pentru a vedea totusi cauza pentru care nu raman gravida!!Am ajuns la un doctor de exceptie al spitalului Sf Pantelimon,Prunescu Dan, care chiar de la al doilea control ma trimis sa fac o histerosalpingografie unde sa vazut in sfarsit caci de fapt aveam o trompa infundata!! NU recomand in nici un caz celor care dorecsc sa ramana gravide vizita la acest medic,este axat numai pe menopauzele doamnelor trecute de 40 de ani!!!
Giugiumica Petronela
Giugiumica Petronela
4 ani si 3 luni
Este un medic informat si cu experienta vasta in spate, are rabdare sa raspunda la orice nelamurire, este interesata de ce se intampla cu pacientul fiind disponibila la orice ora din noapte si din zi atat la telefon cat si la cabinet.
Podolan Catalin
Podolan Catalin
4 ani si 5 luni
Doamna doctor Ana Oncescu face parte,cu siguranta,din elita medicilor ginecologi din Capitala! Un doctor de o tinuta morala impecabila,c o vasta experienta profesionala,si,cu toate acestea,de o modestie iesita din comun! Iar modestia...hmmm...sa fim realisti,si-a cam luat de mult talpasita de pe meleagurile astea...Dedicata fiecarei paciente in parte,atenta la fiecare detaliu,dansa are intotdeauna solutia pentru fiecare caz in parte. Si,in meseria asta,detaliul poate face diferenta,de multe ori, intre viata si moarte...Multumim ca sunteti alaturi de noi,dna.doctor! Familia Podolan
DANA MIREA
DANA MIREA
5 ani si 3 luni
Nota 10. Este o d-na doctor deosebita, atat ca persoana, cat si din punct de vedere profesional. Mi-a urmarit doua sarcini din trei si ii multumesc foarte mult, intrucat copiii s-au nascut sanatosi. As dori sa o revad cu drag!

Spune-ti parerea despre Dr. Ana Oncescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ana Oncescu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic COLTEA
Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter