Dr. Adriana Serbanica
Medic specialist in Gastroenterologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Mihaela
Mihaela
2 ani si 2 luni
Dumnezeu sa-i dea sanatate, am avut probleme cu fetița mea vre-o 4 ani la rand , doamna doctor a avut grija de ea ireproșabil. O recomand cu toata imima , dar nu uitați cate- o data mai este vorba și o chimie intre pacient și medic.
Adriana
Adriana
2 ani si 4 luni
Ft dezamagita . Si-a cam dat presupusul ..."da probabil" " e posibil" .... practic am platit o consultație ca sa iși dea cu parerea ... m-a inștiințat ca la scoala ce am de facut ... si ce pot sa fac . Lucruri care le știam si eu sunt la un search distanța pe internet. Mi-a dat indicațiile care eu oricum le pusesem in practica la sfaturile medicului de familie . Mersesem la dansa ca o ultima speranța sa ne ajuta sa gasim o cale Ok si sa ne indrume .... sa ne faca un eco , tranzit barital ceva din tot ce ne-a indicat ... nu , ea le-a scris pe foaie si Dumnezeu cu mila. Tipic medicului de la stat , ironic si cu aer de superioritate ce are impresia ca vorbește mereu cu o persoana cu un intelect degradat ..
anonim
anonim
4 ani si 9 luni
Este o nemernica ! A luat banii si a plecat in concediu , nici macar nu a spus mamicilor ca nu mai vine a 2a zi . Sa ii dea Dumnezeu un concediu plin de suferinta ca si durerea copiilor care au stat in spital , preluati de alti medici de nota 20 . Sa ii fie rusine ! Dna doctor are un zambet fals
alina
alina
6 ani si 4 luni
O d-na dr de nota 2000, eu sunt din ploiesti si am tot avut probleme de sanatate stand si internata de vreo 3 ori la spitalul de pediatrie ploiesti pna cand un domn doctor a spus ca acel spital e de mn sh ma trimes la bup***aesti, acolo d-na dr serbanica si-a dat interesul ptr mn si pana la urma totul a mers bn si frumos si nu am mai avut probleme pana acum.... va recomand din toata inima sa mergeti cu copilul la dansa daca aveti vreo problema care nu poate fi rezolvata asa usor.... VA MULTUMESC DOAMNA DOCTOR, RESPECT PENTRU DUMNEAVOASTRA SI JOS PALARIA!!!!!!!

Spune-ti parerea despre Dr. Adriana Serbanica


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Dr. Adriana Serbanica

Medic specialist in Gastroenterologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter