Dr. Adina Popescu
Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021 410 02 78

25 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 luni si 18 zile
La 31 de ani am fost tratat de Dr. Adina Popescu de sinuzita maxelara si frontala , metoda folosita a fost punctii si tratament . La 2 saptamani du externatre aveam dureri extraordinare de cap si am revenit la spital unde dr.Asina Popescu a renceput sa imi administreze din nou tratament si punctii. Am ajuns la spital singur cu geanta pe umar si in 1 saptamana de tratament fara ivestigatii amanuntite nu mai puteam sa ma ridic din pat multumta dr. Adina Popescu. Vazand in ce stare m-au adus sotia dr, de la spitalul Panduri, sotia si sora mea au luat legatura cu Dr. Sarafoleanu de la sp. Sfanta Maria si m-au mutat cu un taxi acolo. La circa o ora dupa internare in urma analizelor facute Dr.Sarafoleanu a constatat ca o infectie pra mare in organism pentru sinuzita si am fost timis de uegenta la Floreasca pentru tomograf. Aici rezultatul comp. tomograf a fost citit de medicul de garda dr. neurolog Malin Constantin care mi-a explicat ca in urma punctiilor facute de Dr. Adina Popescu infectia a urcat la creier si mai am cateva ore de trait daca nu sunt operat imediat. Sansele de reusta a operatiei erau de 1 la 100.000 dar acest medic mi-a salvat viata pusa in pericol de dr.Adina Popescu . Din fericire pentu mine si familia mea totul a dep***as cu bine operatia a reusit si la 1 luna am fost transferat la St. Maria unde am fost operat de sinuzita de catre Dr. Sarafoleanu (operatie pe care ar fi trebuit sa mi-o faca de la inceput Dr. Adina Popesu). In urma acestor interventii m-am les cu o placa de dracri pe 3/4 din cap si o epilepsie care o sa ma afecteze toata viata. SI TOATE ACESTEA PROVOCATE DE INCOMPETENTA DR. ADINA POPESCU. V a rog aveti grija daca aveti nenorocul sa intanliti aceasta dr. ADINA, FERITIVA DACA TINETI LA VIATA VOASTRA.
Teodora Motei
Teodora Motei
11 luni si 5 zile
Doamna doctor este un om deosebit,care s-a purtat foarte frumos. O recomand cu incredere si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!
calin
calin
1 ani si 8 luni
este cu adevarat un om onest,modest,comunicativ si ca experienta nu mai vb....multumim
Lambru Ion
Lambru Ion
2 ani si 2 luni
Un medic si un om deosebit,o cunosc din 2001 , am numai cuvinte de lauda si oricand ma duc cu drag la control . Ii urez multe succese in cariera si o viata fericita si implinita .!!
Mirela
Mirela
2 ani si 5 luni
Dna Popescu Adina.. Panduri O dna doctor de nota 10 + Eu sunt pacienta dansei de ani de zile si toate mi se imtampla pe fond alergic! Numai cand iti vorbeste , te face sa te simti mai bine! Mergeti cu toata increderea la dansa!!!!
MARIUS
MARIUS
3 ani si 11 zile
Si eu am fost la acest medic si sincer nu ma uimit cu nimic, mi-a facut un consult in viteza trenului mai mult ma consultat rezidentu decat ea, si la final mi-a dat o reteta cu niste panacee, numic interesant, a fost o pierdere de timp acea consultatie, sincer nu o recomand.
Maria Ionescu
Maria Ionescu
3 ani si 1 luni
Aceasta doctorita mi-a operat amigdalele acum 5 luni de zile si nu am crezut niciodata ca imi poate face un asemenea rau. Pe langa faptul ca nu mi le-a scos complet, ma chinui de atata timp cu o infectie groaznica. Toti doctorii care m-au vazut dupa aceea au ramas socati si nimeni nu intelege ce mi-a facut de fapt...
Aurel Ion
Aurel Ion
3 ani si 7 luni
Aurel Ion m-am operat in 05 2014 dupa foarte bine ,am avut alergie la zinat+afta bucala majora .la 2 saptamini eram ca nou ! nu am mai avut nici o problema ! respecte !!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Adina Popescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

25 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adina Popescu

Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter