Asist. univ. dr. Florin Berghea
Medic specialist in Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.222.39.60

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Svetlana
Svetlana
8 ani si 10 luni
Buna ziua,vreau sa ma ajutati va rog,am 37 de ani,din februarie au inceput niste dureri in umarul sting,cu inflamarea tesutului si antibratului,am aplicat medicamente,dar oricum umarul doare,ma limitez in miscari,ma incomodeaza pina si gentuta pe umar.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac,ce analize,am facut radiografie si mi-au scris osteohondroza de gradul doi.Ce tratament trebuie sa fac?
Vlad Alina
Vlad Alina
10 ani si 8 luni
Buna ziua. Sunt din Buzau si tatal meu are trimitere de la medicul de familie pentru investigatii amanuntite la un diagnostic de "artrita reactiva"-mentionez la in luna august a fost internat in spitalul din judetean (ca simptome nu putea sa urineze si a facut un tratament pentru litiaza renala )-numai cateva zile a fost in spital la sectia urologie,dupa cateva zile externat fiind au inceput sa i se umfle genunchii si pernutele in talpa .Pernutele se umflau nu numai pe talpa piciorului dar si deasupra erau insotite de o roseata.S-au umflat atat de tare incat nu mai putea sa mearga.S-a internat din nou de data asta i-au dat un alt tratament de la ortopedie.Cert este ca nu i-au cedat umflaturile -picioarele raman in talpa reci ,uneori amortite si cu genunchii umflati ,nu ambii odata pe rand . Daca puteti sa ajutati in acest sens.
Petrescu Madalina
Petrescu Madalina
11 ani si 9 luni
mama mea , in varsta de 72 ani sufera de poliartrita reumatorida de un an. In urma medicatiei nu s-a ameliorat absolut nimic, chiar au inceput durerile articulare la umeri. Bineinteles ca i s-a recomandat ARAVA. Cum procedez pentru a ajunga cu ea in cadrul spitalului d-voastra pentru a putea fi investigata cat mai corect, si aplica un tratament adecvat?

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Florin Berghea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Asist. univ. dr. Florin Berghea

Medic specialist in Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter