Nakom mite, compr.

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2018

Informatii prospect Nakom mite, compr.


Indicatii:
Nakom se recomanda pentru tratamentul bolii Parkinson.

Medicamenlul amelioreaza multe simptome ale bolii, mai ales rigiditatea, miscarile anormale ale corpului, si diminueaza starea depresiva.
De multe ori contribuie la reducerea tremorului, a deglutitiei greoaie, a salivarii abundente si a instabilitatii posturale.
Contraindicatii:
Nu se recomanda administrarea Nakomului daca bolnavul are glaucom sau daca are insuficienta cardiaca, hepatica, pulmonara, a glandelor endocrine si a maduvei osoase. Nakom nu se poate administra daca boala Parkinson a aparut din cauza medicamentelor, daca bolnavului i se administreaza inhibitori ai monoaminooxidazei sau daca a actionat neadecvat asupra medicamentelor cu actiune simpaticomimetica.

Atentie!
Este interzisa administrarea Nakomului la cop
Reactii adverse:
Cele mai frecvente efecte secundare care apar in timpul administrarii Nakom sunt: pierderea apetitului, stari de voma, hipotensiune ortostatica.
Cand se obtine doza necesara, pot aparea grimase ale fetei si miscari necontrolate ale limbii.

Medicul trebuie informat despre toate reactiile neobisnuite care apar sau simptome noi.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
 • Zvonuri despre sanatate: mit si adevar Zvonuri despre sanatate: mit si adevar

  Generalitati Odata cu dezvoltarea tehnologiei, informatiile circula mai usor si mai rapid. Totusi, nu toate datele care pot fi citite online, referitor la sanatate, sunt corecte. Din cauza internetului si a sfaturilor neavizate ale apropiatilor, diferenta intre mit si...citeste mai mult

 • Varsta afecteaza fertilitatea. Nu este doar un mit Varsta afecteaza fertilitatea. Nu...

  A avea un copil este o adevarata binecuvantare pentru o familie. Insa a nu putea aduce pe lume copii poate deveni un cosmar pentru orice femeie. Si asta se datoreaza si varstei, acest lucru nefiind doar un mit usor de demontat de oamenii de stiinta. Ceea ce trebuie...citeste mai mult

 •  Gripa - cum separam mitul de adevar Gripa - cum separam mitul de adevar

  Generalitati Gripa sezoniera, gripa aviara, gripa porcina - ne confruntam cu din ce in ce mai multe virusuri capabile sa determine imbolnaviri, insa parca si miturile care inconjoara transmiterea, evolutia si prognosticul acestor afectiuni sunt mai numeroase ca...citeste mai mult

 • Pierderea auzului: mit si adevar Pierderea auzului: mit si adevar

  Generalitati Pierderea auzului se caracterizeaza prin scaderea brusca sau progresiva a perceptiei sunetelor. Pierderea progresiva a auzului, afecteaza toate grupele de varsta si este ca frecventa pe locul trei dintre cele mai frecvente afectiuni pe termen lung...citeste mai mult

Comunitate

 • Boala Parkinson

  Articolee sunt de un real folos. As vrea sa=mi spuneti daca bolnavii de parkinson pot beneficia de un asistent social permanent?

 •  

  Cere sfatul medicului

  afla raspunsurile la problemele tale

  Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter