Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

Termeni & Conditii

 

Magazinul SfatulMedicului.ro este o platforma de comunicare intre cumparator (vizitatorul site-ului SfatulMedicului.ro) si vanzator (in cazul de fata PLAFAR RETAIL).

Administratorul site-ului SfatulMedicului.ro nu comercializeaza produsele oferite spre vanzare in magazin, ci presteaza servicii de promovare pe internet a produselor si serviciilor PLAFAR RETAIL; platforma de comunicare este pusa la dispozitia potentialilor cumparatori pentru a fi utilizata in conformitate cu termenii si conditiile site-ului SfatulMedicului.ro.

Toate si orice actiuni desfasurate de cumparatori (vizitatori ai site-ului SfatulMedicului.ro) in legatura cu produsele oferite spre vanzare in Magazinul SfatulMedicului.ro se supun termenilor si conditiilor www.plafar.net: http://www.plafar.net/Termeni-si-conditii-Ecommerce.html.

Active Soft nu isi asuma nicio raspundere cu privire la produsele comercializate de PLAFAR RETAIL prin intermediul magazinului online disponibil pe SfatulMedicului.ro, cu privire la serviciile PLAFAR RETAIL asociate magazinului mai sus mentionat sau cu privire la orice produs si / sau serviciu furnizat de aceasta.