Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

transpiratie excesiva la cap

Produse Recomandate
59.33 RON Adauga in Cos
ZUCCARI ALOEVOLUTION DEO 100ML BUC ZUCCARI VITA GMBH
Zuccari Aloevolution Deo 100ml Buc Zuccari Vita Gmbh

Aloevolution Aloevolution se distinge prin formula sa excelenta care nu contine apa.Puterea sa se bazeaza pe sinergia a trei elemente componente: alaun, ceai verde si aloe vera, atent selectionate pe...


Citeste despre ...

 • EVOXAC, capsule

  Actiune terapeutica
  Agonist colinergic. Agonist colinergic care se leaga de receptorii muscarinici, determinand hipersalivatie si transpiratie abundenta, hipertonicitate a musculaturii netede GI si a tractului urinar. Se absoarbe rapid. Nivel maxim in ser: 1,5-2 h. Este metabolizat in ficat si se elimina prin urina.


  Indicatii
  Tratamentul xerostomiei in sindromul Sjgren.

  Mod de administrare
  Adulti: 30 mg 3/zi .


  Contraindicatii
  Astm necontrolat, cand mioza este contraindicata (glaucom in unghi ingust, irita acuta), lactatia.

  Precautii
  Se utilizeaza cu precautie si sub supraveghere medicala atenta la pacientii cu antecedente de boli CV, litiaza biliara sau litiaza renala si la pacientii cu astm, bronsita cronica, BPOC.
  Observatii pentru pacient – familie. Boala se intalneste mai ales la femei dupa menopauza si include artrita reumatoida, xerostomie, xeroftalmiei si conjunctivita. Administrati conform prescriptiei, 3/zi, cu sau fara alimente. Anuntati aparitia ametelilor, confuziei, letargiei, diminuarea vederii nocturne sau a perceptiei la distanta. Aveti grija la efectuarea unor activitati ce necesita atentie sporita pana la epuizarea efectului medicamentului. Transpiratia excesiva, dorinta frecventa de a urina, greata si diareea sunt semne si simptome ale stimularii colinergice excesive. Intrerupeti administrarea si anuntati medicul.
  Evaluarea si controlul terapiei. Monitorizati electrolitii, aportul si eliminarile, testele functionale renale si hepatice.

  Supradozarea

  Simptome: cefalee, tulburari ale vederii, lacrimatie, transpiratii, dispnee, spasm gastro-intestinal, greturi si varsaturi, diaree, bloc AV, tahicardie sau bradicardie, hipo- sau hipertensiune, stare de soc, aritmii cardiace.
  Tratament: masuri suportive. Pot fi folosite atropina si epinefrina in cazul depresiei cardiovasculare sau bronhoconstrictiei.

  Interactiuni medicamentoase
  Antimuscarinice. Blocheaza efectele medicamentului.
  Beta-blocante. Posibile tulburari de conducere.
  Parasimpatomimetice. Efecte colinergice aditionale

  Reactii adverse
  Gastro-intestinale: greturi si varsaturi, diaree, hipersalivatie, constipatie, hipertrofie si durere la nivelul glandei salivare, reflux gastroesofagian, dureri dentare, stomatita ulcerativa, xerostomie, sialadenita.
  SNC: cefalee, ameteli, insomnie, anxietate, anorexie, depresie.
  Respirator: sinuzita, ICRS, rinita, faringita, bronsita, pneumonie, epistaxis.
  Dermatologic: transpiratie excesiva, prurit, rash.
  Genito-urinare: infectii urinare, poliurie, vaginita, cistita.
  Oftalmic: conjunctivita, tulburari de vedere, durere sau infectie oculara, xeroftalmie.
  Manifestari generale: fatigabilitate, rigiditate, astenie, tremor, edem periferic, febra, reflexe diminuate, infectii micotice, reactii alergice.
  Diverse: dureri toracale, de spate sau scheletice, artralgie, hipertonie, mialgie, otalgii, otita medie, anemie, palpitatii.

  citeste mai mult • BERLICORT, comprimate

  Compozitie 1 comprimat contine 4,0 mg triamcinolon. Indicatii In terapii sistemice cu corticosteroizi. Boli alergice ca: astm bronsic, bronsita cronica cu emfizem, rinita alergica sau vasomotorie in cazuri severe si daca nu se obtin...citeste mai mult


 • Mepact

  Compozitie Mepact este o pulbere din care se prepara o suspensie perfuzabila (picurare in vena). Medicamentul contine substanta activa mifamurtida. Actiune terapeutica Substanta activa din Mepact, mifamurtida, este un imunomodulator. Aceasta actioneaza prin...citeste mai mult


 • Valdoxan, comprimate

  Compozitie Valdoxan este un medicament care contine substanta activa agomelatina. Este disponibil sub forma de comprimate alungite, galben-portocalii (25 mg). Indicatii Valdoxan se utilizeaza la tratarea depresiei majore la adulti. depresia majora este o...citeste mai mult


Produse Recomandate
77 RON Adauga in Cos
BEMA BIO NATUR & SUN CREMA PROTECTIE SOLARA SPF 20 150 ML FLACON BEMA
Bema Bio Natur & Sun Crema Protectie Solara Spf 20 150 Ml Flacon Bema

BEMA BIO NATUR amp;amp; SUNCREMA PENTRU PROTECTIE SOLARA CU SPF 20, 150 ML Protectie solara medie, indicata pentru pielea normala, rezistenta la soare sau bronzata.Gama pentru protectie solara pe baz...
77 RON Adauga in Cos
BEMA BIO NATUR & SUN CREMA PROTECTIE SOLARA SPF 10 150 ML FLACON BEMA
Bema Bio Natur & Sun Crema Protectie Solara Spf 10 150 Ml Flacon Bema

BEMA BIO NATUR amp;amp; SUNCREMA PENTRU PROTECTIE SOLARA CU SPF 10, 150 ML Protectie solara scazuta, indicata pentru pielea normala sau bronzata.Gama pentru protectie solara pe baza de filtre UVA/UV...