Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

transpiratie excesiva la cap

Produse Recomandate
14.38 RON Adauga in Cos
MERCO SALVOMEN 30CPS CUTIE MER-CO
Merco Salvomen 30cps Cutie Mer-co

SALVOMEN - Capsule cu Salvie Extractele din aceasta planta medicinala au proprietati coleretice, carminative, estrogene, antiseptice si usor astringente. Stimulent in dispepsii si atonii gastrointest...


Citeste despre ...

 • EVOXAC, capsule

  Actiune terapeutica
  Agonist colinergic. Agonist colinergic care se leaga de receptorii muscarinici, determinand hipersalivatie si transpiratie abundenta, hipertonicitate a musculaturii netede GI si a tractului urinar. Se absoarbe rapid. Nivel maxim in ser: 1,5-2 h. Este metabolizat in ficat si se elimina prin urina.


  Indicatii
  Tratamentul xerostomiei in sindromul Sjgren.

  Mod de administrare
  Adulti: 30 mg 3/zi .


  Contraindicatii
  Astm necontrolat, cand mioza este contraindicata (glaucom in unghi ingust, irita acuta), lactatia.

  Precautii
  Se utilizeaza cu precautie si sub supraveghere medicala atenta la pacientii cu antecedente de boli CV, litiaza biliara sau litiaza renala si la pacientii cu astm, bronsita cronica, BPOC.
  Observatii pentru pacient – familie. Boala se intalneste mai ales la femei dupa menopauza si include artrita reumatoida, xerostomie, xeroftalmiei si conjunctivita. Administrati conform prescriptiei, 3/zi, cu sau fara alimente. Anuntati aparitia ametelilor, confuziei, letargiei, diminuarea vederii nocturne sau a perceptiei la distanta. Aveti grija la efectuarea unor activitati ce necesita atentie sporita pana la epuizarea efectului medicamentului. Transpiratia excesiva, dorinta frecventa de a urina, greata si diareea sunt semne si simptome ale stimularii colinergice excesive. Intrerupeti administrarea si anuntati medicul.
  Evaluarea si controlul terapiei. Monitorizati electrolitii, aportul si eliminarile, testele functionale renale si hepatice.

  Supradozarea

  Simptome: cefalee, tulburari ale vederii, lacrimatie, transpiratii, dispnee, spasm gastro-intestinal, greturi si varsaturi, diaree, bloc AV, tahicardie sau bradicardie, hipo- sau hipertensiune, stare de soc, aritmii cardiace.
  Tratament: masuri suportive. Pot fi folosite atropina si epinefrina in cazul depresiei cardiovasculare sau bronhoconstrictiei.

  Interactiuni medicamentoase
  Antimuscarinice. Blocheaza efectele medicamentului.
  Beta-blocante. Posibile tulburari de conducere.
  Parasimpatomimetice. Efecte colinergice aditionale

  Reactii adverse
  Gastro-intestinale: greturi si varsaturi, diaree, hipersalivatie, constipatie, hipertrofie si durere la nivelul glandei salivare, reflux gastroesofagian, dureri dentare, stomatita ulcerativa, xerostomie, sialadenita.
  SNC: cefalee, ameteli, insomnie, anxietate, anorexie, depresie.
  Respirator: sinuzita, ICRS, rinita, faringita, bronsita, pneumonie, epistaxis.
  Dermatologic: transpiratie excesiva, prurit, rash.
  Genito-urinare: infectii urinare, poliurie, vaginita, cistita.
  Oftalmic: conjunctivita, tulburari de vedere, durere sau infectie oculara, xeroftalmie.
  Manifestari generale: fatigabilitate, rigiditate, astenie, tremor, edem periferic, febra, reflexe diminuate, infectii micotice, reactii alergice.
  Diverse: dureri toracale, de spate sau scheletice, artralgie, hipertonie, mialgie, otalgii, otita medie, anemie, palpitatii.

  citeste mai mult • Mepact

  Compozitie Mepact este o pulbere din care se prepara o suspensie perfuzabila (picurare in vena). Medicamentul contine substanta activa mifamurtida. Actiune terapeutica Substanta activa din Mepact, mifamurtida, este un imunomodulator. Aceasta actioneaza prin...citeste mai mult


 • IntronA

  Compozitie IntronA este un medicament care contine substanta activa interferon alfa-2b. Este disponibil sub forma de pulbere si solvent, din care se prepara o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare in vena), si sub forma de solutie injectabila gata preparata...citeste mai mult


 • GERODORM, comprimate

  Compozitie Cinolazepam : 40 mg per comprimat. Actiune terapeutica Cinolazepam este un produs din grupul 1,4-benzo-diazepinelor cu efect hipnotic semnificativ. Studiile farmacologice au indicat o prelungire insemnata a somnului si slabe...citeste mai mult


Produse Recomandate
77 RON Adauga in Cos
BEMA BIO NATUR & SUN CREMA PROTECTIE SOLARA SPF 30 150 ML FLACON BEMA
Bema Bio Natur & Sun Crema Protectie Solara Spf 30 150 Ml Flacon Bema

BEMA BIO NATUR amp;amp; SUNCREMA PENTRU PROTECTIE SOLARA CU SPF 30, 150 ML Protectie solara ridicata, indicata pentru piele sensibila.Gama pentru protectie solara pe baza de filtre UVA/UVB de origin...
77 RON Adauga in Cos
BEMA BIO NATUR & SUN CREMA PROTECTIE SOLARA SPF 20 150 ML FLACON BEMA
Bema Bio Natur & Sun Crema Protectie Solara Spf 20 150 Ml Flacon Bema

BEMA BIO NATUR amp;amp; SUNCREMA PENTRU PROTECTIE SOLARA CU SPF 20, 150 ML Protectie solara medie, indicata pentru pielea normala, rezistenta la soare sau bronzata.Gama pentru protectie solara pe baz...