Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

movalis fiole

Produse Recomandate
15.46 RON Adauga in Cos
YONG KANG GINKGO BILOBA 10FIOLE 10ML BUC YONG KANG
Yong Kang Ginkgo Biloba 10fiole 10ml Buc Yong Kang

Extractul din frunzele acestui arbore, supranumit ,,arborele pagodelor", a fost recomandat de nenumarati medici si oameni de stiinta din toata lumea ca un excelent supliment alimentar. Prezentare: cu...


Citeste despre ...

 • KYTRIL, fiole

  Compozitie
  Fiole transparente, fiecare fiola continand 3 mg de granisetron sub forma de hidroclorura in solutie salina izotonica, cu aspect limpede, incolor.

  Indicatii
  Kytril este indicat in prevenirea sau tratarea greturilor si varsaturilor induse de terapia citostatica, precum si in prevenirea si tratarea greturilor si varsaturilor postoperatorii. Granisetronul este un antagonist puternic si inalt selectiv al receptorilor pentru 5-hidroxitriptamina (5-HT3), cu actiune antiemetica.

  Contraindicatii
  hipersensibilitate la granisetron sau substantele inrudite.

  Precautii
  Deoarece kytril poate reduce motilitatea intestinului gros, pacientii cu simptome de obstructie intestinala subacuta trebuie supravegheati dupa administrarea de kytril. Din studiile clinice cu Kytril nu au rezultat reactii adverse deosebite. Date rezultate din studii de carcinogeneza, efectuate pe durata a doi ani, au aratat cresterea incidentei carcinomului si/sau adenomului hepatocelular la sobolani si soareci de ambele sexe si carora li s-au administrat 50 mg/kg (dozajul la sobolani a fost redus la 25 mg/kg/zi din saptamana 59). Cresterea incidentei neoplaziei hepatocelulare a fost semnalata si la doza de 5 mg/kg la sobolanii masculi. in cazul ambelor specii, efectele induse medicamentos (neoplaziile hepatocelulare) nu au fost observate la grupul cu dozaj redus (1 mg/kg). in mai multe studii in vivo si in vitro, Kytril nu s-a dovedit genotoxic asupra celulelor de mamifere.
  Folosirea in timpul sarcinii si alaptarii: Desi studiile asupra animalelor nu au relevat nici un efect teratogen, nu exista experienta in ceea ce priveste administrarea de Kytril in timpul sarcinii la om. De aceea, Kytril nu se administreaza femeilor insarcinate decat daca situatia clinica o impune. Nu exista date privind excretia de kytril in laptele matern. Din aceasta cauza, alaptarea trebuie intrerupta in timpul terapiei.

  Reactii adverse
  In cursul studiilor clinice, Kytril a fost bine tolerat. Ca si in cazul altor substante din aceeasi clasa, cele mai frecvente reactii adverse semnalate au fost cefaleea si constipatia, insa de o intensitate mica sau moderata in cea mai mare parte. Au fost raportate rare cazuri de reactii de hipersensibilitate, ocazional severe (de exemplu, reactii anafilactice). Alte reactii alergice au constat in eruptii cutanate minore. Cresteri tranzitorii ale valorilor transaminazelor hepatice, in general intre limitele normale, au fost observate in studiile clinice.

  Mod de administrare
  Terapia citostatica: Intravenos. Kytril fiole este destinat doar administrarii intravenoase.
  Adulti: 3 mg Kytril, care trebuie administrat fie intravenos in 15 ml lichid de perfuzie in bolus timp de minimum 30 de secunde, fie diluat in 20-50 ml lichid de perfuzie si administrat timp de peste cinci minute.
  Profilactic: in studiile clinice, majoritatea pacientilor a primit doar o singura doza de Kytril pentru a controla greturile si varsaturile timp de cel putin 24 de ore. Se pot administra doua doze suplimentare a 30 mg Kytril in cursul a 24 de ore. Exista si experiente clinice cu pacienti carora produsul li s-a administrat zilnic, timp de cinci zile consecutiv in cadrul unei cure terapeutice. Cand se administreaza profilactic, cura de Kytril trebuie completata inaintea initierii terapiei citostatice.
  Curativ: Aceeasi doza de Kytril ca si in profilaxie. Dozele suplimentare se administreaza la cel putin 10 minute interval. Doza zilnica maxima: in decurs de 24 de ore, pot fi administrate pana la trei doze a 3 mg Kytril. Doza maxima de Kytril in 24 de ore nu trebuie sa depaseasca 9 mg. Utilizarea concomitenta a dexametazonei: Eficacitatea Kytrilului poate fi crescuta prin adaugarea de dexametazona. Varstnici: Nu exista indicatii speciale pentru varstnici.
  Copii: Profilactic- O singura doza de 40 g/kg-corp (pana la 3 mg), diluata in 10-30 ml lichid de perfuzie si administrata timp de cel putin cinci minute. Administrarea trebuie facuta inaintea initierii terapiei citostatice. Curativ: Aceeasi doza de Kytril ca si in cazul profilaxiei. O doza suplimentara de 40 g/kg corp (pana la 3 mg) poate fi administrata in 24 de ore. Aceasta doza se administreaza la cel putin 10 minute distanta de prima.
  Pacienti cu afectiuni renale sau hepatice: Nu exista indicatii speciale pentru pacientii cu afectiuni renale sau hepatice.
  citeste mai mult • VURDON, fiole

  Compozitie Solutie injectabila 75 mg/3 ml in fiole. Vurdon 1%-gel x 100g. Solutie oftalmica: 1mg/ml. Cutie x 1 flacon din PEJD x 5ml (picaturi oftalmice solutie). Actiune terapeutica Blocheaza sinteza prostaglandinelor prin inhibitia...citeste mai mult


 • TRAMAL, fiole

  Compozitie Fiole a 1 ml solutie injectabila continand tramadol clorhidrat 50 mg. Rectal cate un supozitor (100 mg) o data. La nevoie se repeta, doza maxima pentru o zi fiind de 400 mg Solutie pentru uz intern, in picaturi, continand la 1 ml (40...citeste mai mult


 • ALEXAN, fiole

  Compozitie 1 fiola cu 2 ml solutie injectabila contine: 40 mg Cytarabin. 1 fiola cu 5 ml solutie injectabila contine: 100 mg Cytarabin, ambele in solutie sterila, izotona tamponata. Actiune terapeutica citostatic, actioneaza ca analog al...citeste mai mult


Produse Recomandate
15.03 RON Adauga in Cos
YONG KANG GINSENG ROYAL JELLY 10FIOLE 10ML BUC YONG KANG
Yong Kang Ginseng Royal Jelly 10fiole 10ml Buc Yong Kang

Asocierea ,,Ginseng amp;amp; Royal Jelly" reprezinta o ,,reteta" stravecheamp; si originala. Ginseng-ul este o planta orientala, cunoscuta si utilizata de mii de ani de catre oamenii din toata lumea,...
59.82 RON Adauga in Cos
GEROVITAL PLANT KIT TRATAMENT REGENERARE PAR 20FIOLE BUC FARMEC
Gerovital Plant Kit Tratament Regenerare Par 20fiole Buc Farmec

Kit de tratament pentru regenerarea parului 10 fiole x 5 ml10 fiole x 10 ml Adresabilitate: Acest kit este un produs cosmetic pentru uz extern, adresat atat femeilor cat si barbatilor, care se confru...