Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

milgamma injectabil

Produse Recomandate
120.65 RON Adauga in Cos
WALMARK ARTROSTOP HYAL 60TB CUTIE WALMARK
Walmark Artrostop Hyal 60tb Cutie Walmark

Artrostopamp;reg; HYALO mai buna mobilitate a articulatiilor amp;bull; Contribuie la o mai buna lubrifiere si mobilitate a articulatiiloramp;bull; Protejeaza, hraneste si regenereaza lichidul articul...


Citeste despre ...

 • Milgamma N, fiole

  Compozitie
  2 ml (o fiola) solutie injectabila contin clorhidrat de tiamina 100 mg, clorhidrat de piridoxina 100 mg, cianocobalamina 1 mg si excipienti: clorhidrat de lidocaina, alcool benzilic, polifosfat de sodiu hexacianoferat de potasiu, hidroxid de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

  Grupa farmacoterapeutica: vitamina b1 in combinatii cu vitamina b6 si/sau b12; combinatii.

  Indicatii terapeutice
  Afectiuni de diferite etiologii ale sistemului nervos periferic, de exemplu nevrite, polineuropatii (de exemplu polineuropatia diabetica si alcoolica), nevrita retrobulbara paralizie de nerv facial, nevralgie de trigemen, sindroame radiculare, zona zoster, sindrom cervico-brahial si altele. Se utilizeaza si ca adjuvant sau in convalescenta.

  Contraindicatii
  Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
  Tumori maligne.
  Hipersensibilitate la anestezice locale cu structura amidica, tulburari de conducere de grad inalt, antecedente de hipertermie maligna, epilepsie necontrolata terapeutic, porfirie (datorita prezentei lidocainei).
  Datorita continutul de alcool benzilic, Milgamma N este contraindicat la nou-nascuti, in particular la sugari prematuri sau copii sub varsta de 3 ani.

  Precautii
  Administrarea Milgamma N necesita o anamneza atenta in ceea ce priveste antecedentele alergice, in special hipersensibilitate cunoscuta la lidocaina. Datorita prezentei lidocainei nu se recomanda administrarea intravenoasa.

  Interactiuni
  Dozele terapeutice de vitamina B6 pot reduce eficacitatea L–Dopa. Alte interactiuni au fost observate cu izoniazida, D-penicilamina si cicloserina.
  Tiamina are stabilitate mica in solutiile care contin sulfiti. Alte vitamine se pot inactiva in prezenta produsilor de metabolizare ai tiaminei.
  Administrarea parenterala de lidocaina poate determina reactii adverse cardiace mai ales in cazul administrarii concomitente cu epinefrina sau norepinefrina. Exista, de asemenea, interactiuni medicamentoase cu sulfonilamidele.

  Atentionari speciale
  Utilizarea la pacientii cu psoriazis trebuie sa fie bine intemeiata deoarece vitamina B12 poate agrava manifestarile cutanate. De asemenea, este necesara prudenta la pacienti cu insuficienta cardiaca sau hepatica.

  Sarcina si alaptarea
  Administrarea unor doze zilnice de pana la 25 mg vitamina B6 in timpul sarcinii si alaptarii nu a determinat reactii adverse. In clinica nu exista date suficiente privind expunerea la vitamine din grupul B in timpul sarcinii. In consecinta, se recomanda evitarea utilizarii

  Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
  Milgamma N nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

  Doze si mod de administrare
  Doza unica si doza zilnica
  In afectiuni acute, severe si dureroase, se administreaza initial 1 fiola Milgamma N zilnic pentru atingerea unor concentratii plasmatice mari. Dupa depasirea fazei acute si dureroase, precum si in cazuri mai putin severe, se recomanda administrarea a 1 fiola Milgamma N de 2-3 ori pe saptamana.

  Tipul si durata utilizarii:
  Solutia injectabila se administreaza adanc intramuscular. In intervalul dintre administrari, pentru continuarea tratamentului sau in cazuri mai putin severe se recomanda administrarea de 3-4 capsule Milgamma N sau drajeuri Milgamma, zilnic. Ca adjuvant sau in convalescenta, se recomanda administrarea zilnica de 1-2 capsule Milgamma N sau drajeuri Milgamma.

  Incompatibilitati
  Tiamina este instabila in solutii neutre sau alcaline, oxidante sau reducatoare; de aceea nu se recomanda administrarea impreuna cu carbonati, acetati, ioduri, sulfat de fier, citrat aminoferic, clorura de mercur, barbiturice, riboflavina, benzilpenicilina, glucoza. De asemenea, stabilitatea este slaba in solutii continand metabisulfiti ca antioxidant sau conservant. Cuprul accelereaza degradarea tiaminei.

  Vitamina B12 este incompatibila cu substantele oxidante, cu cele reducatoare precum si cu sarurile metalelor grele. In solutiile care contin tiamina, vitamina B12 si alti factori ai complexului B sunt distrusi rapid de produsii de degradare ai tiaminei (concentratiile scazute de ioni de fier pot preveni acest proces). Un efect asemanator este exercitat si de catre riboflavina, mai ales daca este asociata si o expunere concomitenta la lumina. Nicotinamida accelereaza fotoliza spre deosebire de substantele antioxidante care o inhiba.

  Reactii adverse
  In cazuri rare, pot sa apara reactii de hipersensibilitate (eruptii cutanate, urticarie, soc), tulburari neurologice (la doze mari de B6), hipotensiune arteriala tranzitorie Datorita continutului de lidocaina pot apare reactii sistemice rapide, mai ales in cazul injectarii intravenoase sau in cazul injectarii in tesut puternic vascularizat. In doze mari poate determina reactii adverse ca vertij, bradicardie, obnubilare, varsaturi sau soc.

  Supradozaj
  In caz de supradozaj sunt posibile reactii sistemice. Pacientii pot manifesta vertij,...

  citeste mai mult • KEFZOL, flacon injectabil

  Compozitie Cefazolin sodiu steril USP este o cefalosporina semisintetica, conditionata la flacoane sterile pentru administrare i.m. ori i.v. Continutul de sodiu este de 48,3 mg/g de cefazolin sodiu. Formula moleculara este C14H14N8O4S3. greutatea moleculara...citeste mai mult


 • PAMECIL, flacon injectabil

  Compozitie Flacoane continand fiecare echivalentul a 250 mg, 500 mg sau 1 g ampicilina, sub forma de praf steril de ampicilina sodica. Indicatii Pamecil este un antibiotic cu spectru larg, din grupa penicilinei, indicat in tratamentul unei game...citeste mai mult


 • Milgamma

  Compozitie Un drajeu contine benfotiamina 50 mg si cianocobalamina 0,250 mg si excipienti: nucleu - lactoza monohidrat, zahar, amidon de porumb, gelatina, celuloza microcristalina, talc, acid stearic; strat de drajefiere - zahar, talc, dextrina, sirop de glucoza,...citeste mai mult


Produse Recomandate
44.9 RON Adauga in Cos
BEMA BIO ECO MAN GEL DE DUS 200 ML FLACON BEMA
Bema Bio Eco Man Gel De Dus 200 Ml Flacon Bema

 Efect hidratant, tonifiant, revitalizant  Cu extract de Mure arctice, Ulei biologic de masline si ulei biologic de Migdale dulci.  Folositi produsul la sfârsitul zilei, dupa spor...
39.9 RON Adauga in Cos
BASSO ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN BIO 750 ML STICLA BASSO
Basso Ulei De Masline Extravirgin Bio 750 Ml Sticla Basso