Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

gelsemium prospect

Produse Recomandate
92.18 RON Adauga in Cos
ARGAN BIO LAPTE DEMACHIANT PURIFIANT FATA&OCHI 250ML FLACON NATURELLE D'ARGAN
Argan Bio Lapte Demachiant Purifiant Fata&ochi 250ml Flacon Naturelle D'argan

LAPTE DEMACHIANT PURIFIANT BIOFata si ochi : 250 ml Imbogatit cu ingrediente pe baza de plante, laptele demachiant indeparteaza impuritatile si urmele de machiaj....


Citeste despre ...

 • CEPHYL, comprimate

  Compozitie
  Belladonna 4 CH aa 0,0004 g, Iris versicolor 4 CH aa 0,0004 g, Nux vomica 4 CH aa 0,0004 g, Spigelia 4 CH aa 0,0004 g, Gelsemium 4 CH aa 0,0004 g, etenzamida 0,2 g, guaranina 0,040 g, acid acetilsalicilic 0,10 g. Excipienti q.s.p. 1 comprimat de 0,40 g.

  Actiune terapeutica

  Formula Cephylului realizeaza o sinergie medicamentoasa cu componentele traditionale cu dozaj slab (etenzamide, guaranine, aspirina) cu actiune chimioterapeutica directa si cu componentele cu actiune homeopatica ce stimuleaza sistemul de aparare natural al organismului. Aceste componente sunt capabile sa creeze si deci sa calmeze, conform principiilor fundamentale ale homeopatiei, dureri sau stari febrile cu modalitati si patogenii diferite, asa cum intalnim la diferitele forme clinice ale afectiunilor enumerate mai sus. Aceasta sinergie medicamentoasa permite o actiune terapeutica cu marirea efectelor antalgice si micsorarea efectelor secundare nedorite.

  Indicatii
  Tratament simptomatic al durerilor si starilor febrile: cefalee, migrene, nevralgii, dureri dentare, dureri reumatismale, sciatica, dismenoree, stari febrile.


  Mod de administrare

  Fiecare comprimat trebuie luat cu putina apa, la inceputul sau in timpul mesei.
  Adulti: 1 - 2 comprimate de 2 sau 3 ori pe zi.
  Copii de la 3 la 7 ani:1/2 comprimat de 2 sau 3 ori pe zi.
  Copii de la 8 la 15 ani: 1 comprimat de 2 sau 3 ori pe zi.


  Contraindicatii

  Datorate aspirinei: boli ulceroase gastro-duodenale; accidente anterioare datorate hipersensibilitatii la salicilati; orice boala hemoragica constitutionala sau dobandita; riscuri hemoragice.
  Datorate etenzamidei: inexistente la dozele terapeutice, chiar si la dozele mari, cu exceptia celor comune cu cele ale salicilatilor: boli ulceroase gastro-duodenale si hipersensibilitate la salicilati.


  Precautii

  In caz de ulcer gastroduodenal, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau cu doza forte, de antecedente alergice la aspirina sau salicilati, de astm sau graviditate, se recomanda consultarea medicului.

  Sarcina si alaptare

  Evitati orice tratament cu Cephyl pe perioada sarcinii; totusi, luarea acestuia in primele 2 trimestre ale sarcinii nu creaza probleme.

  Contraindicatii
  Ultimul trimestru al sarcinii deoarece acidul acetilsalicilic poate intarzia nasterea. aspirina este folosita mai ales pentru a calma durerile sau pentru a scade febra. Pentru ca acest medicament sa fie eficace, va trebui sa respectati dozele indicate. Daca luati in acelasi timp si alte medicamente, asigurati-va ca nu este contraindicata aspirina. Inainte de a utiliza acest medicament la sugari sau la copii mici, verificati daca le poate fi administrat si mai ales daca doza corespunde, respectand intocmai posologia varstei ce figureaza pe prospectul medicamentului.
  In atentia sportivilor: Acest medicament contine un principiu activ ce poate induce o reactie pozitiva la testele practicate din cadrul controalelor antidoping.

  citeste mai mult • Influcid

  Beneficii: Actioneaza rapid si eficient de la primele simptome de raceala si gripa. Stimuleaza imunitatea organismului Evita riscul suprainfectarii bacteriene Excelent tolerat, fara reactii adverse si contraindicatii actiuni: Combinatie de...citeste mai mult


 • Ilaris

  Compozitie Ilaris este o pulbere din care se prepara o solutie injectabila. Aceasta contine substanta activa canakinumab (150 mg). Actiune terapeutica Substanta activa din Ilaris, canakinumabul, este un anticorp monoclonal. Un anticorp monoclonal este un...citeste mai mult


 • Glivec

  Compozitie Glivec este un medicament care contine ca substanta activa imatinib. Este disponibil sub forma de capsule (portocalii-galbene: 50 mg; portocalii: 100 mg) si comprimate galben inchis/portocalii (rotunde: 100 mg; ovale: 400 mg). Actiune terapeutica...citeste mai mult


Produse Recomandate
52.09 RON Adauga in Cos
BENECOS NATURAL CREAMY MAKE-UP HONEY BUCATA BENECOS
Benecos Natural Creamy Make-up Honey Bucata Benecos

Benecos NATURAL CREAMY MAKE-UP Foundation amp;ndash; Fond de ten Fond de ten cremos - se intinde usor pe pielea dumneavoastra conferindu-i o culoare deosebita, uniforma. Contine ulei BIO de migdale s...
41.26 RON Adauga in Cos
REVICEL (ARDEI IUTE SI ALGE) 200ML TUB NATURE 4 LIFE SRL
Revicel (ardei Iute Si Alge) 200ml Tub Nature 4 Life Srl

Crema anticelulitica Revicel Produs pe baza de ardei iute si alge marine foarte eficient in eliminarea celulitei si a vergeturilor. Crema anticelulitica Revicel contribuie la: diminuarea vizibila a c...