Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

duphalac sirop pret

Produse Recomandate
32.22 RON Adauga in Cos
HIMALAYA LIV 52 100TB BUC HIMALAYA DRUG COMPANY INDIA
Himalaya Liv 52 100tb Buc Himalaya Drug Company India

Liv.52 tablete si sirop Indicatii: amp; amp; amp; In prevenirea si tratamentul: - hepatitelor acute si cronice - steatozei hepatice - inapetentei. - dischineziei biliare cu hipotonie. - afectiun...


Citeste despre ...

 • DUPHALAC, sirop

  Compozitie
  Siropul de Duphalac contine, in afara de lactuloza, cantitati foarte mici de lactoza si galactoza, doua glucide naturale. organismul nu poate digera si absorbi Duphalac, care ajunge in colon neschimbat. colonul contine o flora bacteriana saprofita bogata si unele bacterii pot digera (sau descompune) Duphalac. Aceasta descompunere a Duphalac are efecte benefice indiferite indicatii. Produsii de descompunere ai Duphalac au un efect natural de stimulare a activitatii peristaltice a colonului. Produsii de degradare determina, de asemenea, retinerea unei cantitati mai mari de apa la nivelul colonului, ceea ce face ca scaunul sa fie mai moale si mai usor de eliminat. Aceste produse stimuleaza antrenarea unor toxine in scaun. Duphalac nu poate actiona inainte de a ajunge la nivelul colonului si, pentru ca tranzitul intestinal sa fie normalizat, sunt necesare 24-48 h.


  Indicatii

  Constipatie -Duphalac poate fi recomandat ca laxativ in constipatia acuta si cronica. Este utilizat mai ales in urmatoarele cazuri defecatie dureroasa, asociata cu fisura anala si hemoroizi; restabilirea scaunului normal la copii si la varstnici; postchirurgical si la pacientii imobilizati la pat; in sarcina si perinatal; in prevenirea formarii fecalomului; dupa utilizarea de medicamente care determina constipatie. Perturbarea scaunului normal poate avea diverse cauze, de exemplu: ingerarea redusa de lichide, lipsa exercitiului fizic, schimbarea dietei, interventii chirurgicale sau diferite tratamente medicale. constipatia se poate prezenta in diferite forme; defecatia poate lipsi in totalitate, scaunele pot fi de consistenta crescuta (dificil de eliminat) sau pot fi foarte reduse ca volum. in primul rand, cauza constipatiei trebuie identificata si, daca este posibil, eliminata. Duphalac ajuta la normalizarea scaunului, prin reducerea consistentei si facilitarea eliminarii.
  Encefalopatia portala: ficatul este unul din cele mai importante organe. Cateva dintre functiile sale sunt de a ajuta digestia, de a stoca vitamine si de a indeparta din sange substantele nocive. Activitatea ficatului poate fi afectata din multiple cauze. In consecinta, o cantitate crescuta de substante nocive se poate acumula in sange. Uneori, puteti resimti o pierdere a puterii de concentrare, o senzatie de oboseala sau o pierdere a coordonarii, a capacitatii de conducere auto si de a manevra utilaje. cresterea activitatii colonului ca si cresterea aciditatii dupa utilizarea Duphalac ajuta la eliminarea multor substante cu potential nociv, usurand activitatea ficatului.
  Inainte de a utiliza Duphalac: Deoarece Duphalac contine o cantitate mica de galactoza, nu trebuie prescris pacientilor care necesita o dieta cu cantitate scazuta de galactoza (aceasta situatie este foarte rara).

  Precautii
  Duphalac contine o cantitate mica de lactoza. Acest aspect trebuie luat in consideratie in cazul pacientilor care nu tolereaza lactoza. Doza de Duphalac care se recomanda in constipatie poate fi recomandata pacientilor cu diabet, deoarece valoarea calorica a Duphalac este neglijabila (14 kcal/15 ml).

  Reactii adverse
  In timpul primelor zile de tratament pot aparea flatulenta si balonare. Acestea dispar de obicei in cursul tratamentului. La doze mai mari poate sa apara diareea. Aceasta poate fi corectata prin reducerea treptata a Duphalac pana la stabilirea dozei individuale optime.

  Mod de administrare
  Constipatie. Dozele pentru constipatie pot fi foarte variate, in functie de raspunsul individual. Urmatoarele doze sunt orientative. Daca rezultatele nu apar in 48 h, doza poate fi marita, iar daca apare diaree, doza trebuie micsorata.
  - Adulti: 10 - 45 ml, doza initiala (3 zile) si 10 - 25 mldoza de intretinere
  - copii 7-14 ani :-15 ml, doza initiala (3 zile) si10 - 15 mldoza de intretinere
  - copii 1-6 ani :5 - 10 ml, doza initiala (3 zile) si5 - 10 ml doza de intretinere
  - sugari :5 ml, doza initiala (3 zile)si5 ml doza de intretinere
  Se recomanda administrarea in priza unica, la micul dejun, sau fractionat, in doua prize, dimineata si seara.
  Encefalopatia portala. Doza initiala este de 30-50 ml, de trei ori pe zi si se reduce in functie de nevoile individuale.

  citeste mai mult • DUPHALAC DRY, pulbere

  Actiune terapeutica In colon, lactuloza este descompusa de flora bacteriana in acizi organici cu molecula mica. Acesti acizi determina scaderea pH-ului in lumenul colonic si, prin efect osmotic, conduc la o crestere a volumului continutului colonic. Aceste efecte...citeste mai mult


 • KETOF, sirop

  Compozitie 5 ml sirop contin 1,38 mg ketotifen hidrogen fumarat, ce corespunde la 1 mg ketotifen. Alte componente active: etanol, parabene E 216, E 218, solutie de sorbitol. Alte componente: Fosfat acid disodic, substante aromatizante. Contine 2,4% (y/y) alcool...citeste mai mult


 • HUMEX, sirop

  Compozitie Carbocisteina 5,00g Excipienti: p-hidroxibenzoat de metil sodic, hidroxid de sodiu solutie oficinala, aroma caramel-punch*), acid citric monohidrat, solutie de zaharoza, apa purificata. *) Compozitia aromei caramel-punch: limonen,...citeste mai mult


Produse Recomandate
23 RON Adauga in Cos
BIOAMAZON SUC BIO DE ACAI CU GUARANA 330 ML STICLA BIOAMAZON
Bioamazon Suc Bio De Acai Cu Guarana 330 Ml Sticla Bioamazon

23 RON Adauga in Cos
BIOAMAZON SUC BIO DE ACAI CU ANANAS SI MANGO 330 ML STICLA BIOAMAZON
Bioamazon Suc Bio De Acai Cu Ananas Si Mango 330 Ml Sticla Bioamazon