Producători
Oferte Speciale
Coş de cumpărături
0 obiecte

Despre Noi

 

Bine ai venit in lumea naturii!


Te invitam sa-i descoperi secretele nestiute si beneficiile uimitoare ale plantelor. Acum, este mai usor ca niciodata sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi. 

Magazinele Plafar numara in prezent 20 de locatii la nivelul intregii tari si ofera o gama larga de produse naturale: de la suplimente nutritive, cosmetice, ceaiuri, tincturi, sucuri naturale, pana la variate game de produse pentru sportivi. 
O categorie importanta o reprezinta  produsele bio alimentare obtinute din ingrediente provenite din agricultura ecologica, care respecta principii cu beneficii directe asupra sanatatii si calitatii vietii. 

Sfatulmedicului.ro este o alternativa comoda la consultatiile la cabinetul medicului, carora insa nu li se substituie, insa incearca sa asiste in rezolvarea problemelor minore care nu par destul de importante pentru a necesita o consultatie in persoana, oferind sfaturi, in scopul informationale si educationale, pentru intelegerea cat mai buna a de catre utilizatorii site-ului a situatiei lor de sanatate.

Ce iti propunem? 
•    inspiratie pentru a spune DA unui stil de viata sanatos 
•    solutii alternative pentru prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni
•    sfaturi practice pentru mentinerea tineretii, frumusetii si a vitalitatii
•    raspunsuri si recomandari utile oferite de specialistii nostri
•    un loc virtual al momentelor de relaxare si al clipelor de rasfat