Clickmed
programare rapida la medic

Noutati pe sfatulmedicului

Stresul nu iti da pace? Iata 17 moduri prin care sa te relaxezi in doar 5 minute! Stresul nu iti da pace? Iata 17 moduri prin care sa te relaxezi in doar 5 minute!

Persoanele care experimenteaza starile de stres in mod frecvent sunt predispuse dezvoltarii afectiunilor induse de acesta. Desi multi considera ca efectele stresului se limiteaza la spatiul mental, ele s-au dovedit distrugatoare si la nivel fiziologic. Afla 17 modalitati prin care sa elimini orice urma de stres si anxietate si sa te relaxezi in numai 5 minute.

Alimente si medicamente care nu trebuie amestecate

Medicamentele se iau intotdeuna la recomandarea medicului specialist sau a medicul de familie. Rolul acestora este de a trata anumite simptome ale unei boli si de a vindeca.

Rolul acizilor grasi in alimentatie. Ce cantitate este indicata pentru consum?

Grasimile sau lipidele joaca un rol esential in biologia celulelor (peretele celular fiind constituit din lipide), tesuturilor, organelor si intregului organism uman, fiind necesare pentru corecta desfasurare a proceselor metabolice, semnalizarea celulara si mentinerea starii de sanatate.

Palpitatiile – cand devin un motiv de ingrijorare?

Palpitatiile sunt senzatiile in care o persoana simte ca inima ii sare din piept, ca ritmul cardiac este neregulat, fiind ori prea rapid, ori prea lent. Palpitatiile nu dor, si sunt de cele mai multe ori inofensive, insa exista si situatii in care acestea pot trada o afectiune cardiaca.

Autoevaluare manechin

Verifica simptomele

Indicati zona afectata si selectati simptomele manifestate pentru a identifica posibilele cauze medicale.

Porneste autoevaluarea

Articole recomandate

Parteneri