Clickmed
programare rapida la medic

Centrofarm ofera cele mai mari reduceri la medicamentele compensate!

Actualizat la data de: 30 Noiembrie 2011
Centrofarm ofera cele mai mari reduceri la medicamentele compensate!

In luna decembrie, Centrofarm continua sa ofere reducerea de 15% la partea necompensata a oricarei retete primite in farmacii. Campania se desfasoara in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.

"Am extins campania de reduceri pentru pensionari la nivelul intregii populatii, indiferent de varsta sau categorie sociala, cu un discount suplimentar, de la 10% la 15%. Discountul se ofera la partea necompensata a oricarei retete si, in prezent, este cel mai mare discount de pe piata.

Acest demers se inscrie in filosofia de business a companiei, ce presupune o permanenta preocupare vizavi de nevoile consumatorilor nostri" a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Initiativa este sustinuta de Maestrul Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiti actori din tara noastra, alaturi de care Centrofarm a dezvoltat recent o alta campanie "Si eu voi fi pensionar", ce s-a bucurat de un impact semnificativ in randul consumatorilor. Acest rezultat a contribuit la decizia demararii unui proiect mai amplu, adresat tuturor romanilor.

Despre Centrofarm

Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Compania detine o retea de 61 unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara.

In prezent, echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti. Farmaciile Centrofarm organizeaza in mod regulat, pentru clientii sai, campanii medicale deinformare, educare si prevenire a unor afectiuni cu incidenta ridicata, prin testari gratuite ai anumitor parametrii.

In campaniile initiate de-a lungul timpului, Centrofarm a abordat afectiuni diverse cum ar fi obezitatea, alergiile respiratorii, cancerul de col uterin, afectiuni ale pielii, osteoporoza, bolile cardiovasculare, diabetul si hipertensiunea arteriala. Campaniile se desfasoara la nivel national, in marile orase unde exista farmacii Centrofarm.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate