Clickmed
programare rapida la medic

Cosmetic Plant isi largeste gama produselor pe baza de coenzima Q10 si ceai verde

Actualizat la data de: 26 Septembrie 2011
Cosmetic Plant isi largeste gama produselor pe baza de coenzima Q10 si ceai verde

Conceputa pe baza de ingrediente naturale si avand ca si elemente de baza coenzima Q10 si extractul de ceai verde, gama de ingrijire a pielii de la Cosmetic Plant vine in ajutorul oricarei femei ce vrea sa se mentina frumoasa, sa aiba o piele sanatoasa si delicata.

Cosmetic Plant este singura companie de pe piata care a imbinat coenzima Q10 cu extractul de ceai verde, combinatia dintre cele doua ingrediente constituind un puternic atu in lupta cu semnele trecerii timpului. Coenzima Q10 este esentiala pentru buna functionare a organismului, prevenind degradarea colagenului si aparitia ridurilor, iar ceaiul verde este un antioxidant cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale energizante si curative.

Pe langa produsele deja existente pe piata (Crema antirid de zi, Crema antirid de noapte, Crema contur ochi si Laptele pentru corp), acum cu ambalaje innoite, gama s-a imbogatit cu alte trei produse: Lapte demachiant antirid, Lotiune tonica revitalizanta si Crema anti-imbatranire pentru maini.

Bucura-te acum de noile produse ale gamei Q10 cu ceai verde ce vin sa iti completeze ritualul zilnic de frumusete!

Lapte demachiant antirid cu coenzima Q10 si extract de ceai verde, 250 ml, pentru ten normal si mixt, 30 - 50 ani. Cu o formula lejera, laptele demachiant antirid curata in profunzime tenul, indeparteaza delicat impuritatile, lasand pielea curata si catifelata. Coenzima Q10, extractul de ceai verde, vitamina E, uleiul de samburi de struguri prezente in preparat, formeaza un complex bio-activ cu un puternic efect antirid, avand rol antioxidant si de protectie a pielii impotriva radicalilor liberi.

Lotiune tonica revitalizanta cu coenzima Q10 si extract de ceai verde, 250 ml, pentru ten normal si mixt, 30 - 50 ani. Lotiunea completeaza actiunea laptelui demachiant, eliminand urmele de machiaj, impuritatile si celulele moarte. Energizeaza si revitalizeaza pielea prin aportul de coenzima Q10, extract de ceai verde si vitamina E, conferindu-i stralucire si suplete.

Crema anti-imbatranire pentru maini cu coenzima Q10 si extract de ceai verde, 100 ml. Prin formula sa special creata, crema protejeaza si hraneste pielea mainilor, aceasta devenind mai ferma si mai catifelata. Complexul bio-activ format din coenzima Q10, extract de ceai verde, uleiuri vegetale de samburi de struguri si germeni de grau, unt de cacao si vitamina E, incetineste procesul de imbatranire a pielii, o regenereaza si ii reda elasticitatea.

Produsele se gasesc in magazine naturiste, farmacii independente si retelele dm drogerie markt si Profi.

"Avem incredere ca cele trei produse cu care imbogatim gama Q10 si ceai verde vor fi mai mult decat binevenite in ritualul de ingrijire al consumatoarelor Cosmetic Plant. Aceasta gama a avut mereu parte de aprecieri pozitive.” a declarat doamna Suzana Laszlo, Directorul General al firmei clujene.

Preturile recomandate:
Lapte demachiant: 12.5 lei
Lotiune tonica: 12 lei
Crema maini: 9.2 lei


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate