Clickmed
programare rapida la medic

Noutati de vara de la Danone

Actualizat la data de: 27 Iunie 2011
Noutati de vara de la Danone

Danone Romania lanseaza luna aceasta produse noi, Nutriday Pofta Buna, in gama cu acelasi nume si Danone Disney. “Noile lansari se inscriu in orientarea companiei noastre catre produse gustoase si in acelasi timp echilibrate nutritional. Danone doreste totodata sa aduca aceste produse mai aproape de nevoile si posibilitatile consumatorilor sai si lanseaza mereu pe piata noi variante de iaurturi, la preturi convenabile”, declara Dr. Bogdan Ioachim, Director comunicare, nutritie si stiinta in cadrul Danone Romania.

Nutriday Pofta Buna este un iaurt cremos, cu un gust placut si deloc acrisor. Noul produs poate fi savurat oricand, de intreaga familie, simplu si in diverse combinatii. Datorita gustului sau special, se potriveste cu covrigei, nuci si miere sau dulceata, insa poate fi adaugat si la sufleuri si sosuri de salate. Nutriday este gama principala din portofoliul de produse Danone si, totodata, cea mai consumata marca de iaurt din Romania. Nutriday ofera produse naturale si accesibile pentru toata familia, ajutand la crearea unor obiceiuri de alimentatie sanatoase si adresandu-se prin comunicare in special mamelor, care au grija intregii familii. Gama include iaurturi clasice, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe sau iaurturi fara grasime.

Iaurturile Danone Disney sunt disponibile in doua variante: cu capsuni si cu biscuiti. Acestea vor fi un bun aliat al mamelor, in momentele cand doresc sa le ofere copiilor lor un desert sanatos, facut din lapte proaspat si fructe sau biscuiti. Iaurtul Danone Disney va fi iubit de copii datorita gustului sau bun dar si pentru personajele indragite prezente pe ambalaj si jocurile propuse de Mickey si prietenii lui, pe site-ul www.danonedisney.ro.

Produsele lactate sunt alimente complexe, care promoveaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului, prin asigurarea unui aport semnificativ de macro- si micronutrienti. Astfel, datorita continutului de proteine, calciu, acestea contribuie la o buna dezvoltare si mentinere a sistemului muscular si osos, consumul lor fiind indicat la orice varsta.

Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a inregistrat in 2010 vanzari de peste 17 miliarde EURO.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate