Clickmed
programare rapida la medic

Taticii s-au luat la intrecere la Maratonul Carucioarelor de la Baby Boom Show

Actualizat la data de: 18 Aprilie 2011
Taticii s-au luat la intrecere la Maratonul Carucioarelor de la Baby Boom Show

Agitatie mare in cea de-a treia zi a Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania dedicat copiilor cu varsta intre 0 si 5 ani si viitoarelor mamici. La Romaero Baneasa, locul unde se desfasoara marele eveniment, a fost organizat Maratonul Carucioarelor.

Competitia a fost adresata taticilor care s-au inscris in concurs cu scopul de a castiga un carucior modern. Doi cate doi, s-au aliniat la Start si au impins in graba caruciorul din dotare, pe un traseu dinainte stabilit. Dupa doua semifinale, in Marea Finala primul care a ajuns la Sosire a castigat caruciorul mult visat, spre bucuria sotiei sale, insarcinata in cinci luni.

Maratonul Carucioarelor nu a fost insa singura atractie de la Baby Boom Show.

Grupuri artistice de copii talentati au sustinut spectacole pe scena Vedetele Baby Boom, in fata a zeci de spectatori inarmati cu buna dispozitie si camera de fotografiat.

In zona special amenajata pentru evenimente teoretice interactive, au fost organizate seminarii pe teme de interes pentru actualele si viitoarele mamici.

Alaptarea- avantajele alaptarii si riscurile laptelui praf. Mituri in alaptare"
„Diversificarea alimentatiei bebelusului; mituri si solutii” + Demonstratie BabyCook
"Monitorizarea bebelusilor – resposabilitatea parintilor"
"Tot ce are natura mai bun pentru siguranta bebelusului si a mamicii. Produsele BIO, cele mai apreciate. BBcomBIO ORGANIC sunt alegerea potrivita."
"Cum sa ne protejam micutii de afectiunile respiratorii si digestive din primii ani de viata"

Baby Boom Show a beneficiat de un flux important de vizitatori in prima zi a weekendului. Mii de oameni au ajuns la Romaero Baneasa dorind sa cumpere produse destinate copiilor si gravidelor, oferite de peste 120 de companii din Romania si de peste hotare.

Oferta a fost pe masura: colectii noi de hainute, bijuterii pentru copii, jucarii de ultima generatie, carucioare moderne, mobile si accesorii pentru camera bebelusului.

Un punct de atractie important au fost standurile companiilor de recolatare a celulelor stem. Grija pentru sanatatea copilului i-a facut pe vizitatori sa semneze contracte cu bancile specializate in astfel de proceduri medicale.

La locul de joaca, special amenajat intr-unul din cele doua pavilioane ale targului, copiii s-au jucat ore in sir, atat pe tobogane gonglafile, cat si in mini-parculetul amenajat.

Miile de vizitatori s-au inscris la Tombolele speciale care ofera premii de 15.000 de euro. Super Tombola Chicco, Super Tombola Biogenis, Tombola Gravidei, Tombola Bebelusului, Maratonul Carucioarelor, Arbaleta pentru tatici, Concurs Puzzle, Ziua Cord Blood Center, Tombola Edu Class


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate