Clickmed
programare rapida la medic

Peste 80% din spatiul Baby Boom Show, rezervat!

Actualizat la data de: 24 Februarie 2011
Peste 80% din spatiul Baby Boom Show, rezervat!

La doar trei saptamani de cand am lansat editia de primavara a Baby Boom Show 2011, peste 80% din spatiul expozitional a fost deja rezervat! Primul targ international din Romania dedicat copiilor de 0-5 ani si viitoarelor mamici a atras interesul companiilor din tara dar si de peste hotare.

Astfel ca, in acest moment, 83% din spatiul de 3000 de m2 al pavilionului Romaero Baneasa a fost rezervat! Un mare atu al interesului acordat de companiile expozante l-a reprezentat parcarea gratuita, una din facilitatile pe care Euroexpo Trade Fairs le ofera anul acesta la evenimentele derulate in cadrul Romaero Baneasa.

Inscrierile pentru Baby Boom Show 2011 – editia de primavara se mai pot face pana la data de 15 martie 2011, pe website-ul www.babyboomshow.ro sau luand direct legatura cu Directorul de proiect, Nicoleta Gosa ([email protected], tel: 0728.872.172).


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate