Clickmed
programare rapida la medic

Supa din carne de vita cu spanac

Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Supa din carne de vita cu spanac

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 250 g spanac proaspat
  • 1 ceapa verde sau praz
  • 1 catel de usturoi
  • 250 g carne de vita tocata
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
  2. Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
  3. Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate