Clickmed
programare rapida la medic

Nurofen pentru copii

Actualizat la data de: 31 Mai 2010
Nurofen pentru copii

Calmeaza durerea si reduce febra!

Fiecare parinte urmareste ca bebelusul lui sa creasca sanatos si fericit. In primii ani de viata, copiii experimenteaza primele dureri de dinti, adesea insotite si de stari febrile.

Copiii invata sa mearga, cad si se lovesc permanent. Nu ii putem feri de durere oricat de mult ne dorim acest lucru. In acele momente gandul tau se indreapta catre primul ajutor pe care il poti oferi micutului tau pentru a indeparta cat mai rapid durerea si disconfortul.

Cea mai rapida solutie de a scapa de durere este administrarea unui analgezic. Insa nu toate analgezicele actioneaza la fel. Nurofen pentru copii cu aroma de portocale actioneaza eficient impotriva durerii si a febrei.

Copiii vor fi din nou activi si plini de energie. Nurofen pentru copii cu aroma de portocale este indicat in tratamentul unui spectru larg de dureri cum ar fi durerea de cap, durerea de dinti, durerea de urechi, durerea in gat; in febra, inclusiv febra post- vaccinare, in durerea si febra din raceala si gripa.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.
Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Doza maxima zilnica de ibuprofen este de 20-30 mg/kg, administrata fractionat.

Produsul nu trebuie administrat la copiii cu varsta sub 3 luni, decat daca este indicat de catre medic.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate