Clickmed
programare rapida la medic

Copiii cu autism sarbatoresc 1 iunie!

Actualizat la data de: 27 Mai 2010
Copiii cu autism sarbatoresc 1 iunie!

Motto: Copilul meu traieste in lumea ta!

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (A.N.C.A.A.R.) impreuna cu filialele acesteia, in parteneriat cu Fundatia Ancora Salvarii Iasi, organizeaza conferinta „Autismul nu este o boala rara !”, cu scopul de a creste nivelul de constientizare in randul populatiei referitor la aceasta tulburare, dar si de a celebra in mod special copiii cu autism cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentul „Autismul nu este o boala rara !” va avea loc in data de 29 mai 2010, la Spitalul Dr. Constantin Gorgos (Titan) ,la ora 10:00, (Strada Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3). Multumim d-nei Dr. Violeta Manasi, managerul spitalului, pentru ajutorul pe care ni l-a acordat in organizarea acestui eveniment.

In cadrul evenimentului vor avea loc prezentari despre contextul general al autismului si abordari terapeutice, despre legislatia din Romania si situatia actuala in tara noastra, dar si cuvantari ale reprezentantilor autoritatilor, ale medicilor specialisti si ale colaboratorilor acestora din celelalte discipline, cum ar fi psihiatria, neurologia, psiho-pedagogia, medicina de familie, farmacia sau psihologia.

Dupa conferinta, veti fi delectati cu impresionante momente artistice, pregatite de tineri cu autism: concert de pian, in interpretarea lui Victor si o expozitie de pictura cu vanzare, realizata de Andrei. Cei interesati vor putea achizitiona si carti de specialitate, care se vor gasi la standurile special amenajate. Se vor proiecta filme de scurt metraj pe tema autismului.

Evenimentul va reuni peste 100 de persoane, reprezentanti ai ANCAAR si ai altor asociatii de autism, membri ai asociatiilor pentru copii, reprezentanti ai autoritatilor, dar este destinat in acelasi timp si publicului larg si personalitatilor care au oferit de-a lungul timpului suport persoanelor cu autism, pentru a se crea cadrul adecvat unui schimb real de experienta si o informare propice asupra autismului in Romania.

Pentru orice alte detalii legate de eveniment, va rugam contactati compania Houston NPA.

Persoana de contact
Andreea Rosca, Communication Manager
E-mail: [email protected]
Telefon: 0735.181.617


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate