Clickmed
programare rapida la medic

E-health Congress 2010: Revolutia E-health. Impactul asupra economiei si practicilor medicale

Actualizat la data de: 25 Mai 2010
E-health Congress 2010: Revolutia E-health. Impactul asupra economiei si practicilor medicale

Tarus Media organizeaza joi, 27 mai 2010, incepand cu ora 09:00, cea de-a 5-a editie a Ehealth Congress 2010. Dezbaterile sunt axate pe importanta informatizarii sistemului de sanatate si a modului in care sunt gestionate bugetele, din perspectiva oficialilor, ai specialistilor IT si ai dezvoltatorilor de sisteme software.

La eveniment au confirmat prezenta Ministrul Sanatatii din Romania, Attila Cseke, Presedintele CNAS, Nicolae Lucian Duta, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu si Directorul Administratiei Spitalelor din Bucuresti, Marius Savu. Alaturi de acestia vor intra in dezbatere speakeri de renume international din Austria, Belgia, Elvetia, Croatia, Turcia, Ungaria, Romania si Marea Britanie.

Mai mult, Ministrul Sanatatii din Republica Moldova, Vladimir Hotineanu si Secretarul de Stat al Croatiei, Ante-Zvonimir Golem, vor prezenta un overview al sistemelor lor de sanatate si provocarile cu care se confrunta in aceasta perioada.

Oficiali, directori de spitale, clinici private, medici, farmacisti, asistente medicale, reprezentanti ai celor mai importante businessuri din Romania vor participa activ la dezbaterile privind modalitatile de implementare a sistemelor de E-Health, din perspectiva propriei experiente.

Acreditari si informatii:
Johana Toma, PR Manager Tarus Media
E-mail: [email protected]; [email protected];
Tel: 0766 56 36 71; 0748 335 27


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate