Clickmed
programare rapida la medic

Centrul Medical Elim a deschis prima unitate medicala din Bucuresti!

Actualizat la data de: 06 Mai 2010
Centrul Medical Elim a deschis prima unitate medicala din Bucuresti!

Centrul Medical Elim isi extinde reteaua printr-o noua unitate in Bucuresti si anunta lansarea altor doua centre in tara, in 2010. Noua clinica este specializata in diagnostic imagistic si este coordonata de catre Prof. Dr. Gheorghe Iana.

Centrul Medical Elim a investit peste 3 mil. euro in aceasta noua clinica de imagistica din Bucuresti si a saptea din reteaua sa. Noua unitate este specializata in diagnostic prin tomografie computerizata, rezonanta magnetica, osteodensitrometrie, mamografie si ecografie. Elim si-a bugetat 2 mil. EUR pentru lansarea a inca doua centre in tara in 2010. Centrul Medical Elim mai detine, pe langa unitatile din Bucuresti, clinici in judetele Arges si Valcea.

"Istoria de 15 ani a Elim este legata in principal de judetul Arges, unde reteaua noastra are o pozitie dominanta. insa noi gandim extinderea in functie de gradul de acoperire cu servicii medicale de calitate. Cautam zone unde expertiza noastra, orientarea catre pacienti si echipamentele moderne contribuie la cresterea calitatii vietii. Aceasta oportunitate exista si in Bucuresti. Noua clinica este localizata in zona Izvor, in sectorul 5, unde nu exista niciun alt furnizor privat pentru RMN", a declarat Adrian Dumbrava, Directorul General Elim.
rezonanta magnetica
Noul centru din Bucuresti are sapte cabinete pentru diagnostic imagistic si poate investiga peste 120 de pacienti zilnic. Activitatea medicala este condusa de catre prof. dr. Gheorghe Iana, care coordoneaza o echipa formata din 14 medici, 8 asistenti medicali si 7 operatori de imagistica. Clinica include un echipament RMN SIGNA Excite HDX 1.5T, unul dintre cele mai performante din Romania la ora actuala, fiind considerat echipament de top in clasa aparatelor de rezonanta magnetica nucleara High Field. Acesta este echipat cu cele mai noi soft-uri de investigatie, care permit examinarea de inalta fidelitate a tuturor regiunilor anatomice ale corpului intr-un timp extrem de scurt.

Despre Elim

Centrul Medical ELIM a fost infiintat in anul 1995, fiind primul centru privat deschis dupa 1989 in judetul Arges. Reteaua detine in prezent 6 clinici - 4 in Arges si 2 in Valcea, la care se adauga clinica din Bucuresti.

Reteaua Elim asigura servicii medicale care acopera specialitati precum rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, ecografie, osteodensitometrie, mamografie, radiologie standard, medicina muncii, medicina generala, medicina interna, cardiologie, neurologie, endocrinologie, ORL, audiometrie, oftalmologie, dermatologie, tratamente laser, psihiatrie, psihologie, alergologie, urologie, pneumologie si analize medicale de laborator.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate