Clickmed
programare rapida la medic

Spitalul pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' si-a premiat valorile!

Actualizat la data de: 22 Decembrie 2009
 Spitalul pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' si-a premiat valorile!

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti si-a premiat valorile! Pe data de 21 decembrie 2009, la ora 12.00, a avut loc, in Amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, ceremonia de decernare a Premiilor de Excelenta „Grigore Alexandrescu”. Medici reputati, acum retrasi din activitate, au primit, sub forma acestor premii, o rasplata pentru rezultatele, daruirea si pasiunea de care au dat dovada de-a lungul intregii cariere medicale in cadrul acestui spital.

Printre partipantii la eveniment s-au numarat Prof. univ. dr. Mircea Geormaneanu, Prof. univ. dr. Ion Gherghina, Conf. univ. dr. Nicador Coban, Dr. Mariana Stanescu, Dr. Tudor Zanfir, Dr. Irina Dragusanu, Dr. Ileana Balan, Dr. Gheorghe Raducanu, Dr. Ana Popovici, Dr. Ovidiu Iacob, Dr. Vasile Braha, Dr. Manuela Stoicescu, Dr. Mircea Ionescu, Dr. Octavian Moga, Dr. Filip Victor.

Toti cei prezenti la festivitatea de decernare au primit premiul cu deosebita emotie.
Multi dintre ei s-au bucurat la revederea unora dintre fostii colegi de munca, profitand de aceasta ocazie pentru a-si impartasi amintiri.

Initiativa acestui eveniment ii apartine managerului spitalului, Prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu. „Ma bucur ca am reusit sa finalizez acest proiect, caci este un gand mai vechi de-al meu. Doresc ca manifestarea de astazi sa fie cea care va deschide drumul, astfel ca in fiecare an sa ii premiem pe cei care ne-au indrumat pasii in cariera medicala si ne-au ajutat sa devenim ceea ce suntem astazi: un spital de excelenta, atat pe plan national, cat si european”, a declarat Prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate