Clickmed
programare rapida la medic

Flavotan ajuta persoanele cu probleme de memorie si concentrare

Actualizat la data de: 30 Noiembrie 2009
Flavotan ajuta persoanele cu probleme de memorie si concentrare

Comprimatele filmate de Flavotan, contin extract standardizat din frunzele arborelui de Ginkgo biloba. Principalele substante active continute in extractul standardizat sunt ginkgo-flavonglicozidele si ginkgo-terpenolactonele. Actiunea polivalenta a produsului Flavotan este expresia combinata a efectelor farmacologice proprii diferitelor grupe de principii active existente in acest extract.
Ce beneficii aduce Flavotan?
- imbunatateste circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sanguin si oxigenarea la nivelul creierului.
- imbunatateste circulatia periferica, fiind eficient impotriva simptomelor claudicatiei intermitente (durere musculara aparuta in special in timpul mersului, ca urmare a insuficientei circulatorii locale, insotita uneori de furnicaturi, intepaturi, amorteli ale membrelor inferioare).
- previne imbatranirea precoce, avand efact antioxidant, de antagonizare a radicalilor liberi, ce se produc in cantitati impresionante ca urmare a poluarii, fumatului, alimentatiei inadecvate.

Cine are nevoie de Flavotan – supliment alimentar?
Persoanele cu probleme de memorie sau concentrare, cu activitate intelectuala sustinuta sau care sufera de oboseala psihica, precum si cei care au probleme de vascularizatie periferica (maini si picioare reci, cu circulatie proasta).

Cum se administreaza?
Se recomanda administrarea a 1 comprimat pe zi, dupa mese, cu un pahar de apa.
Primele efecte se instaleaza dupa aproximativ o luna. Pentru rezultate optime, este recomandata administrarea pe o perioada de cel putin trei luni, in special la varstnici.

Flavotan este recunoscut pentru minim de efecte nedorite, putand fi administrat in siguranta si la persoanele foarte varstnice sau care au unele afectiuni cronice in faza usoara sau medie. Produsul se gaseste la cutie cu 1 blister de 10 comprimate filmate.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate