Clickmed
programare rapida la medic

Sensiblu si Fundatia Sensiblu participa in acest weekend la ONGFest, cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti

Actualizat la data de: 11 Septembrie 2009
Sensiblu si Fundatia Sensiblu participa in acest weekend la ONGFest, cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti

Fundatia Sensiblu, alaturi de Sensiblu si Diagnosis vor participa intre 11 si 13 septembrie 2009, la ONGFest, cel mai mare targ de ONG-uri din Romania. Sensiblu va fi prezent in centrul vechi al Bucurestiului, la standul numarul 6, pe strada Franceza.

Evenimente si informatii oferite de Sensiblu la ONGFest

Sensiblu, Fundatia Sensiblu si Diagnosis vor fi prezenti la ONGFest cu informatii legate de osteoporoza, diabet, colesterol, hipertensiune si alte probleme de sanatate pentru care Sensiblu desfasoara constant un program de prevenire si informare in farmacii. De asemenea, la stand se va oferi asistenta medicala in caz de urgenta, acces direct la o ambulanta, trusa de prim ajutor si un medic prezent in cortul special amenajat pe toata durata evenimentului.

Sensiblu si Fundatia Sensiblu, prima fundatie corporatista care se implica in prevenirea si combaterea violentei domestice din Romania, vor oferi vizitatorilor ONGFest, sambata, intre orele 13:30- 13:45 un spectacol de dansuri populare realizat de Ansamblul de Copii Creveniceanca din Teleorman si un concert de muzica populara autentica sustinut de un ansamblu de 20 de copii si un taraf de 5 lautari. Duminica va avea loc si o expozitie de produse de arta populara realizate de fostele beneficiare ale Programului Casa Blu si de copiii acestora.

Programele de responsabilitate sociala Sensiblu

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, implicata permanent in programe de educare, informare, consiliere, prevenire si sprijin acordat societatii civile. Pe langa programele de sanatate oferite gratuit clientilor sai, Sensiblu se implica activ si in proiecte de interes social. Luna aceasta Sensiblu impreuna cu Fundatia vor finaliza campania “Deschide-ti inima catre copii!”, un program de strangere de fonduri pentru infiintarea unei sectii de cardiologie pentru copii la spitalul Marie Curie. Tot luna aceasta, Sensiblu a initiat un parteneriat cu Asociatia Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului - AEPADO in proiectul „Fii constient, NU dependent” pentru a continua lupta impotriva consumului de droguri. in continuare ne implicam in prevenirea si combaterea violentei domestice, oferind adapost pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice si cautam sa oferim sprijin tuturor ONG-uri care au proiecte ce vizeaza probleme de interes pentru clientii Sensiblu si beneficiarii Fundatiei Sensiblu, a declarat Cristina HORIA, Director Executiv Fundatia Sensiblu.

Despre ONGFest
ONGFest este cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti, un promotor al comportamentului filantropic si voluntar, precum si al participarii publice, care isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate.

Despre Sensiblu:
Recunoscut anul acesta pentru a doua oara ca SUPERBRAND, Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 219 farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.sensiblu.com.
Despre Fundatia Sensiblu
Fundatia Sensiblu este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in mai 2002. Un an mai tarziu Fundatia Sensiblu s-a lansat oficial ca furnizor de servicii sociale prin programul Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice. in 2008, peste 300 de femei si copii abuzati domestic au primit consiliere psihologica, juridica, sociala si gazduire in adapost.

Pentru detalii contactati:

Sensiblu Fundatia Sensiblu
Roxana RUGIN,
PR Executive Friends Advertising
Tel: 0732. 667. 442
E-mail: [email protected]
Cristina HORIA,
Director Executiv Fundatia Sensiblu
Tel: 0726 301 331
E-mail: [email protected]


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate