Clickmed
programare rapida la medic

Doi tineri suspecti de gripa porcina au fost internati la Timisoara

Publicat la data de: 27 Mai 2009

O tanara de 19 ani si sotul ei, un cetatean spaniol de 22 de ani, au fost internati, marti, la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara, ei fiind suspecti de gripa porcina, transmite corespondentul NewsIn.

Cei doi se introceau din Spania si aveau simptomele unei raceli, dureri de cap, rosu in gat si stari de voma.

„Un cetatean spaniol cu sotia lui, care este romanca au intrat in tara, pe la o vama din judetul Timis si pe tot parcursul drumului au tinut geamurile deschise. De teama, de spaima sa nu raceasca s-au gandit preventiv sa mearga la doctor. Ei locuiesc in Spania”, a declarat, marti, corespondentului NewsIn, prefectul Mircea Bacala.

Cei doi soti au chemat ambulanta sa ii transporte la spital. „Au fost adusi la noi (n.r, Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara), intr-un salon special amenajat, li s-au recoltat doua ture de analize si au fost transmise la laboratorul din Bucuresti. Maine (n.r, miercuri) avem rezultatele”, a declarat directorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Dorin Vancea.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate