Clickmed
programare rapida la medic

Spitalele si Ambulanta vor lucra in regim normal de Paste si pe 1 mai

Publicat la data de: 15 Aprilie 2009

Toate spitalele aflate in subordinea Directiei de Sanatate Publica din Bucuresti vor functiona cu linii de garda si vor acorda asistenta medicala de urgenta, in perioada sarbatorilor de Paste si pe data de 1 mai, iar Serviciul de Ambulanta al Capitalei va lucra, de asemenea, dupa program normal.

"Zilele urmatoare, ne vom confrunta cu o crestere a solicitarilor de servicii medicale din partea populatiei. Trebuie sa fim pregatiti si in aceasta perioada, astfel incât pacientii sa primeasca asistenta medicala de care au nevoie", spune ministrul Sanatatii, Ion Bazac.

Spitalele care vor asigura asistenta medicala de urgenta sunt Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul de Ortopedie Foisor, Spitalul Clinic de Urgenta Marie Curie si Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-faciala "Prof. Dr. Dan Theodorescu". Acesta din urma se va ocupa si de urgentele stomatologice pentru adulti si copii.

Ministrul Sanatatii a cerut si asigurarea permanentei la nivelul directiilor de sanatate publica din toata tara, pentru a putea fi identificata orice situatie ce ar putea genera probleme in asigurarea asistentei medicale.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate