Clickmed
programare rapida la medic

Sensiblu are o noua imagine pe Web!

Publicat la data de: 27 Martie 2009

Sensiblu va prezinta site-ul intr-o noua forma, noul design a fost realizat pentru a putea regasi si in mediul online imaginea, deja cunoscuta, din farmaciile Sensiblu. Noul site are o structura noua, special refacuta pentru a raspunde celor mai frecvente cereri si intrebari venite din partea dumneavoastra.

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii sub acelasi brand din Romania, fiind singura cu acoperire nationala. Prezenta in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori, reteaua numara peste 210 farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisa in 1997 si a adus un concept inovativ in Romania: health and beauty pharmacy.

In noile farmacii Sensiblu, produsele sunt aranjate la raft, in zone delimitate si vizibile, in functie de nevoile si afectiunile dumneavoastra: pentru par gras, pentru ten ridat, pentru mama si copii, etc. Astfel, pacientul gaseste usor mai multe produse dintre care poate sa–l aleaga pe cel care i se potriveste cel mai bine ca beneficii si pret.

Toate detaliile au fost gandite in asa fel incat pacientul sa se simta in centrul atentiei: lumina este calda si prietenoasa, in fiecare farmacie exista o zona de relaxare, counter-ul este mai coborat, pentru a facilita o comunicare deschisa si transparenta intre farmacist si pacient. In acelasi timp sistemul de depozitare a medicamentelor a fost modificat astfel incat timpul dumneavoastra de servire sa fie mai scurt.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate