Clickmed
programare rapida la medic

Doar trei candidati s-au inscris pe cele 67 de posturi de medici scoase la concurs in Covasna

Publicat la data de: 18 Martie 2009

Doar trei medici s-au inscris in judetul Covasna pe cele 67 de posturi scoase la concurs, dintre cei inscrisi unul fiind la Spitalul Dr. Radu Horia din Valcele si alti doi la Spitalul Judetean, transmite corespondentul NewsIn.

"Speram sa scoatem periodic posturile la concurs si incet-incet sa acoperim necesarul. Probleme mari sunt in special la urgenta, acesta este domeniul deficitar la noi. Celelalte specializari sunt acoperite intr-un fel sau altul, dar la urgenta intr-adevar avem deficit”, a declarat Deme Judith, directorul Autoritatii de Sanatate Publica Covasna.

Ministerul Sanatatii a scos la concurs 3.000 de posturi pentru medici, cele mai multe din aceste posturi fiind alocate oraselor mici, tocmai pentru a nu se crea inflatie de medici in zonele unde nu este nevoie acuta de personal medical.

Din cele 3.000 de posturi, jumatate sunt pentru specialisti si jumatate pentru rezidenti din ultimul an, iar concursul pentru ocuparea posturilor va avea loc la sfarsitul lunii martie.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate