Clickmed
programare rapida la medic

Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului de Ugenta Barlad are un singur medic

Publicat la data de: 12 Februarie 2009

Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului de Ugenta "Elena Beldiman" Barlad se confrunta cu o criza de medici fara precedent, in momentul de fata functionand cu un singur medic specialist, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit directorului Spitalului de Urgenta Barlad, Dionisie Lefter, la Sectia ATI sunt angajati doi medici anestezisti, insa unul dintre acestia, Mihai Busuioc, care are 70 de ani, este foarte bolnav, fiind internat in spital.

"Medicul primar Ion Chilinciuc este nevoit sa duca tot greul. Daca este o urgenta si nu se afla in spital, atunci il chemam de acasa. Dar nu putem continua asa. In acest mod, nici linia de garda nu poate fi asigurata corespunzator. Exista riscul sa se imbolnaveasca si acesta si atunci ce fac, inchid sectia? Nu poti sta intr-un medic, exista permanent un pericol potential”, a declarat miercuri, directorul Spitalului de Urgenta Barlad, Dionisie Lefter.

Directorului Spitalului de Urgenta Barlad a precizat ca a facut demersuri la Iasi pentru a gasi medici care sa accepte sa faca garzi la spitalul barladean.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate