Clickmed
programare rapida la medic

Noi tarife pentru spatiile medicale din sectorul 1

Publicat la data de: 10 Noiembrie 2008

Medicii din sectorul 1 vor plati, pentru spatiile medicale inchiriate in spatii ale primariei, intre 2 si 5 euro metrul patrat pe luna, in timp ce chiria pentru persoanele juridice cu activitati in medicina este intre 4 si 10 euro pe luna metrul patrat, potrivit unei hotarari a consiliului local.

Hotararea adoptata in octombrie are drept scop uniformizarea chiriilor platite pentru diverse activitati medicale sau alte activitati desfasurate in spatii medicale, iar preturile sunt diferentiate in functie de zona.

Agentii economici care vand aparatura medicala platesc intre 14 si 20 euro pe luna pentru metrul patrat de spatiu inchiriat. Cei care vor sa faca publicitate pentru materiale medicale vor fi taxati intre 8 si 15 euro pe luna.

Reglementarea chiriilor in sectorul 1 vizeaza si alte activitati desfasurate in spatii medicale. Astfel, pentru chioscurile de vanzare a presei, chiria este intre 0,5 si 3 euro metrul patrat pe luna. Pentru spatiile de bufet se percepe o chirie de 15-30 euro metrul patrat pe luna, iar pentru tonetele de alimentatie publica chiria este intre 10 si 25 de euro metrul patrat pe luna

Zonarea fiscala, care se aplica in marile orase, tine seama, printre altele, de gradul de confort al locuintelor, valoarea imobilelor, distanta fata de centrul localitatii si fata de zonele linistite, mijloacele de transport, magazine si piete.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate