Clickmed
programare rapida la medic

Idei pentru viitorii primari

Publicat la data de: 21 Mai 2008

Primarul orasului Lo Prado, din Chile a luat decizia sa isi ajute concetatenii. Astfel a hotarat ca fiecare barbat de peste 60 de ani, care locuieste in oras, sa primeasca lunar patru pastile de Sildenafil (Viagra) gratis. Barbatii trebuie sa faca o cerere scrisa pentru a intra in posesia pastilelor. De asemenea inainte de a primi pastilele, sunt examinati medical si le sunt explicate efectele secundare neplacute pe care le poate avea Sildenafilul, unul din cele mai importante, este potentarea efectului hipotensor al nitratilor, in cazul in care cele doua substante se iau in acelasi timp. Primarul a marturisit ca ideea i-a venit dupa mai multe intalniri, la care participau si barbati mai in varsta. Acestia se plangeau de fiecare data, ca nu mai pot intretine relatii sexuale, la fel ca in tinerete.
Primarul orasului, a mai declarat ca vrea ca aceasta initiativa sa inbunatateasca calitatea vietii si de asemenea sa nu aiba efecte neplacute, de aceea a sustinut ca administrarea pastilelor trebuie facuta cu responsabilitate si profesionalism.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate