Clickmed
programare rapida la medic

Forumul national organizat de PressPro International pentru medicii de familie

Publicat la data de: 13 Iunie 2007

S-a incheiat prima editie a Forumului Medic.ro, manifestare unica in lumea medicala prin amploarea sa, aflat la prima editie. Sesiunile de comunicari au reunit aproximativ 300 de medici de familie din toate judetele tarii, precum si reprezentati de renume ai sistemului national de sanatate: ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu, dr. Vasile Ciurchea, presedintele CNAS, Mircea Ifrim, presedintele Comisiei de Sanatate a Camerei Deputatilor, prof. dr. Sorin Oprescu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate si presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infectioase "Matei Bals", prof. dr. Radu Vladareanu, Spitalul Elias. De la situatia sistemului de sanatate actual din Romania cu reformele si schimbarile care se fac cu incepere de la Minister si pana la noutati medicale ca vaccinuri si tratamente noi pentru diverse boli, forumul a reunit oameni si idei din lumea medicala.Reforma in sanatate care a debutat cu doi ani in urma are ca obiectiv eficientizarea medicinei romanesti, iar bugetul din acest an, cel mai mare de dupa 1990, sustine schimbarile si transformarile majore din sistemul medical – acestea ar fi, pe scurt, concluziile discursului ministrului sanatatii care a deschis acest forum. Cele trei programe de sanatate si achizitiile incepute ar trebui sa asigura premisele evolutiei sistemului medical, sustine ministrul Eugen Nicolaescu. Iar medicul de familie are un rol foarte important in acest context.

Participantii la forumul Medic.ro au dezbatut problemele cu care se confrunta sistemul medical romanesc, acest eveniment fiind un bun prilej de comunicare intre medici, autoritatile si organizatiile din sistemul medical romanesc.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate