Clickmed
programare rapida la medic

Infectiile respiratorii pot fi tratate cu medicamentul natural antiviral Kabola

Publicat la data de: 06 Februarie 2009

In fiecare an, adultii dezvolta pana la 4 episoade acute de infectii ale cailor respiratorii, in timp ce copiii pot dezvolta pana la 8-12 astfel de episoade. Virozele respiratorii reprezinta cea mai frecventa afectiune a sezonului rece.

Specialistii atrag atentia ca persoanele afectate de viroze respiratorii au tendinta de a lua medicamente, in special antibiotice fara a consulta un cadru medical, iar automedicatia cu antibiotice in cazul acestor viroze respiratorii este una gresita, care poate lasa urme grave asupra organismului. Virozele respiratorii sunt in proportie de 90% de origine virala si nu raspund la tratamentul cu antibiotice.

Compania ASI Pharma a lansat Kaloba, medicamentul natural antiviral, care poate fi folosit cu succes ca alternativa la tratamentul cu antibiotice al infectiilor respiratorii. Kaloba este un medicament natural, ce are la baza extract standardizat de Pelargonium sidoides si care este recomandat pentru prevenirea si tratarea infectiilor tractului respirator: raceala, sinuzita, bronsita, amigdalita.

Acest medicament dispune de un triplu mecanism de actiune: antiviral, antibacterian, imunomodulator, care actioneaza direct asupra cauzei infectiilor, reduce severitatea simptomelor scurtand perioada de convalescenta.

Datorita profilului de siguranta, Kaloba este un medicament sigur, eficient si bine tolerat, ce poate fi recomandat ca tratament profilactic si pe termen lung atat adultilor cat si copiilor cu varste de peste 6 ani.

Infectiile respiratorii ale copilului reprezinta cel mai frecvent motiv pentru vizitele la medicul de familie sau la pediatru. Faptul ca sistemul imunitar este format complet abia la varsta de 10 ani conduce la infectii respiratorii mai frecvente (de 8-10 ori pe an) si mai severe, de cele mai multe ori cu consecinte pe termen lung, iar in 80% din cazuri tratamentul initial este unul antibiotic, cu efecte adverse binecunoscute: alergii, diaree, afectiuni gastrointestinale, infectii fungice.

De aceea, recomandarile specialistilor sunt de a se aborda tratamentul infectiilor respiratorii inca de la primele simptome cu produse imunomodulatoare, secretomotorii, simptomatice, precum Kaloba si doar in cazul aparitiei semnelor de suprainfectie bacteriana si numai la recomandarea medicului, administrarea antibioticului.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate