Clickmed
programare rapida la medic

Pacient impuscat in picior, in curtea spitalului

Publicat la data de: 16 Mai 2008

Caz incredibil petrecut in judetul Timis. Un pacient internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Jebel, a fost impuscat in picior de un asistent medical. Asistentul a declarat ca pusca cu aer comprimat s-a descarcat accidental, in timp ce el se antrena in curtea spitalului.
Conform declaratiei acestuia, la un moment dat s-a asezat pe o banca din curtea unitatii spitalicesti, a sprijinit pusca de spatar, iar aceasta a alunecat accidental si s-a descarcat in calcaiul unui pacient.
Pacientul a fost adus de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara unde a fost operat si i-au fost scoase alicele din picior. In prezent, starea pacientului este buna si sunt sanse ca el sa fie externat sambata, 17 Mai.
Asistentul medical a fost invitat la sediul politiei pentru audieri, el risca sa fie acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Daca este gasit vinovat, poate primi intre 5 si 15 ani de inchisoare. Surse din politie au anuntat ca asistentul medical nu poseda autorizatie pentru arma folosita, iar accesul cu arme de foc, in incinta spitalului este interzis. Conducerea spitalului a deschis o ancheta in acest caz.
Nu este prima data cand la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel se petrec lucruri interesante. In luna Martie 2008, o femeie in varsta de 39 de ani, internata la acest spital, a fost regasita de familia ei. Femeia disparuse in urma cu 10 ani din Sighisoara, iar familia ei o credea deja moarta.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate