Clickmed
programare rapida la medic

Proimmunity tine raceala departe

Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2016
Proimmunity tine raceala departe

Ca sa avem o sanatate de fier, este bine sa luam masuri suplimentare pentru protejarea imunitatii.

Imunitatea este capacitatea organismului de a opune rezistenta in fata microbilor: virusuri, bacterii, ciuperci microscopice sau paraziti si de a-si pastra sanatatea.

Persoanele care au o dieta echilibrata, un stil de viata bazat pe miscare (cel putin 30 de minute in fiecare zi), care se odihnesc suficient si care nu fac exces de alcool se numara printre cele cu un sistem imunitar rezistent. Insa exista factori care pot duce la slabirea imunitatii.

In perioadele cu vreme rece, cand sunt schimbari bruste de temperatura, cand se face trecerea de la un anotimp la altul, suntem mai vulnerabili in fata imbolnavirilor, in special a racelilor si a gripei.

De aceea, este intotdeauna binevenit un ajutor suplimentar pentru organism, care sa intareasca imunitatea. Astfel, corpul va tine mai bine piept virusurilor, iar in cazul imbolnavirilor vindecarea va fi mai usoara.

Cand ai imunitatea slabita, te simti mai obosit, dispare pofta de viata si te poti confrunta cu imbolnaviri dese.

Proimmunity, formula complexa pentru un organism puternic

Capsulele Proimmunity sunt indicate pentru a creste rezistenta organismului la infectii, datorita ingredientelor naturale pe care le contin. Este vorba despre extract de echinacea, extract din fructe de soc, vitamina C, extract de propolis, vitamina D3.

Contine si o forma organica de zinc, care este usor absorbita de catre organism. Studiile au aratat ca zincul poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii administrarii de antibiotice.

Complexul de propolis, echinacea si vitamina C reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator, este un fapt dovedit clinic.

Proimmunity este eficient si in ameliorarea simptomelor racelii si gripei (nas infundat, dureri in gat, febra, frisoane), in scurtarea perioadei de boala, cat si in reducerea timpului de recuperare dupa infectiile respiratorii si cele din sfera ORL.

Proimmunity are actiune antimicrobiana si reduce si inflamatiile din corp.

Cum se administreaza

Pentru stimularea imunitatii se recomanda administrarea in special in sezonul rece, astfel: in cure de 2 saptamani, care sa alterneze cu pauze tot de 2 saptamani, timp de tei luni. Se iau cate 2 capsule pe zi. In cazul infectiilor respiratorii precum si in perioada de convalescenta, se recomanda ca adjuvant si se ia 1 capsula, de 3 ori pe zi.

Capsulele nu sunt recomandate doar adultilor, ci si copiilor care au implinit varsta de 7 ani.

Suplimentul alimentar nu se administreaza persoanelor are au hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter