Clickmed
programare rapida la medic

Descoperire uluitoare. Medicamentul care vindeca toate formele de cancer

Actualizat la data de: 17 Iunie 2014
Descoperire uluitoare. Medicamentul care vindeca toate formele de cancer

Un grup de cercetatori britanici de la Colegiul Universitar din Londra si Universitatea Cambridge se afla in fata unei revolutii in medicina, dupa ce au descoperit ca un medicament folosit cu succes in tratarea leucemiei ar putea vindeca absolut toate formele de cancer.

Noul studiu publicat de britanici relateaza faptul ca inhibatorii Delta, folositi pana acum pentru a ajuta pacientii cu leucemie (cancer de sange), ar putea sta la baza vindecarii tuturor formelor de cancer din corp.

Celulele canceroase elibereaza o enzime numita p100delta, care slabeste imunitatea organismului si imprastie tumorile atacand organele.

Savantii cred cu tarie ca pastila cu inhibatori Delta suprima actiunea enzimei si creste considerabil rezistenta organismului in fata oricarei tip de tumori maligne.

Mai mult decat atat, acest medicament creeaza o fortareata impotriva recurentei oricarei forme de cancer. Specialistii susutin ca imunitatea crescuta in urma administrarii medicamentului se pastreaza si ca niciun fel de tumoare maligna nu mai are puterea de a se reinstala in organism.

Britanicii au testat pana acum medicamentul pe soareci de laborator, dar au declarat ca vor incepe curand si testele clinice pe oameni.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate