Caderea parului, solutii performante

Generalitati

Laboratoarele DS au fost lansate in anul 1996 cu un singur obiectiv, acela de a dezvolta solutii performante de ingrijire a pielii si tratarea caderii parului. Compania a crescut constant in ultimii cativa ani, iar reteaua de comercianti cu amanuntul s-a extins, cuprinzand Europa, Asia si America de Sud.
Excelenta produselor DS Laboratories este confirmata si demonstrata clinic, ceea ce mareste increderea clientilor care le comanda si le folosesc. Produsele DS Laboratories sunt acum recomandate de catre personalul medical, cel din sfera cosmetica si din diverse centre de tratament din lume.

Tehnologia inovatoare DS inseamna, de fapt, folosirea de lipozomi si nanozomi pe post de “transportatori” de celule sanatoase. Acesti nanozomi sunt garantia unei mai bune absorbtii a produselor. Astfel, au fost facuti pasi incredibili in tratarea celulitei, a caderii parului, a acneei si a altor afectiuni. Angajatii DS sunt responsabili fata de clienti si au grija ca produsele marca DS sa nu polueze mediul inconjurator.
Misiunea DS este de a continua dezvoltarea unui flux continuu de noi produse inovatoare si tratamente estetice in vederea imbunatatirii aspectului si starii de spirit ale clientilor.

Produse

Impotriva caderii parului au dezvoltat o gama de produse care combina cele mai performante ingredinte care au in spate anii de cercetare si studii clinice. In gama de produse impotriva caderii parului se regasesc produsele:

Spectral.DNC - actioneaza local si este cel mai eficient din lume, impotriva caderii parului si a regenerari acestuia, proiectat impotriva alopeciei androgenetice si a altor tipuri de chelie la barbati si femei.

S-a demonstrat clinic ca ajuta la recresterea firului de par si este mult mai eficient decat alte produse de top pe baza de Minoxidil sau alte tratamente locale impotriva caderii parului disponibile pe piata.

Urmare cercetarii si testelor extensive, dermatologii au descoperit ca asocierea retinolului (substanta derivate din vitamina A) cu minoxidilul produce rezultate importante si mult mai eficiente decat doar al minoxidilului. Retinolul ajuta si controleaza corecta functionare a glandelor sebacee.

Stresul fizic si emotional contribuie la caderea parului , deoarece provoaca tulburari hormonale, precum si o lipsa de vitamine si minerale. In aceast stare, intregul metabolism este accelerat, sa permita producerea de hormoni si acest lucru stimuleaza glandele sebacee, care provoaca o acumulare de sebum la nivelul scalpului, aceast conditie "sufoca" radacinile, duce slabirea parului determinand-ul sa cada. Acesti factori pot cauza pierderea parului si accelereza in mod semnificativ pierderea ereditara a parului.

Spectral.DNC contine: 5% minoxidil, retinol, aminexil, procyanidin B-2, citruline, nanosomes, copper peptides, t-flavanone etc. Spectral.DNC-L - combina ultimele descoperiri stiintifice intr-un singur tratament, mai puternic decat cel pe baza de minoxidil, mai puternic decat orice alt medicament.

Aceasta formula include, experimental, minoxidil, un inhibitor pe baza de fitosterol care inhiba diidrotestosteronul vinovat de calvitia androgenetica, antioxidanti, extracte de plante pentru a reduce grasimea, retinol pentru accelerarea schimbului de celule, arginina-precursor biochimic al oxidului nitric si alte ingrediente testate clinic.

Spectral.DNC-L depoziteaza aceste ingrediente revolutionare sub scalp, de unde pot actiona nestingherit, prin incapsularea nanosomica. Nanosomii au aceeasi compozitie cu a pielii. Substantele naturale impiedica aparitia ciupercilor si reduc grasimea. Retinolul calmeaza tesuturile inflamate.

Aminexil SP94 intareste radacinile. Vitamine si minerale contribuie la hranirea scalpului, iar piperul stimuleaza tesuturile. Tratamentul este indicat pentru barbatii cu chelie avansata (peste gradul 4 pe scara Norwood).

Pentru cei cu alopecie pana in gradul 4 se recomanda Spectral.DNC.
Spectral.DNC-L actioneaza atat in zona vertexului dar si in zonele frontale.
Spectral.DNC-L se recomanda a se folosi impreuna cu samponul Revita si balsamul Revita.COR cu celule stem botanice. NU se recomanda femeilor, persoanelor sub 18 ani sau acelor persoane cardiace.

Samponul Revita este cel mai eficient sampon de pe piata care stimuleaza cresterea parului, acesta fiind rezultatul unui angajament a celor de la DS Laboratories legat de cercetarea si dezvoltarea unor produse de calitate. Revita este o combinatie unica de substante active menite sa duca la rezultate maxime.

Pentru a imbunatatii rezultatele acestui produs DS Laboratories a eliminat procesele chimice in extractia substantelor active.

Revita este singurul produs sub forma de sampon care combina anti-DHT cu actiune specifice anti-inflamatorii si efecte antioxidante. Revita Associates are un efect de stimulare asupra cresterii parului, cu puternice proprietati de hidratare, si ofera principala contributi de aminoacizi care ofera beneficii semnificative pentru arborelui plastic al parului. In gama DS se mai gasesc Spectral.RS, Revita.COR, Spectral.UHP si MX5.