Prostatosalm – un remediu impotriva prostatei marite

O viata traita cu placere are la baza un organism sanatos si energie vitala. O alimentatie buna, exercitiul fizic si serviciu satisfacatoar completat de recreere in timpul liber constituie ingrdientele unei vieti mai bune. Pe de alta parte stresul, durerile cronice, diferite boli si degenerarea progresiva ne poate distrage de la a experimenta frumusetea vietii. Multi barbati constata ca simt nevoia de a urina mai des si de a se trezi in mijlocul noptii pentru a face acest lucru. Iar atunci cand urineaza ei indura neplacerea creata de discontinuitatea fluxului. Probleme urinare se pot datora unei tumori de prostata, dar mai frecvent sunt rezultatul extinderii prostatei, o afectiune cunoscuta sub numele de hipertrofie benigna de prostata (HBP) sau prostatita.

In cazul in care prostata creste la barbati in varsta, se ciupeste uretra sau tubul urinar, si incep problemele respectiv urinarea dureroasa si frecventa pe timpul noptii. Problemele cu prostata de multe ori raman nedetectate. Majoritatea barbatilor realizeaza ca este o problema cu prostata atunci cand incep sa aiba probleme cu urinarea. Probleme cum ar fi fluxul insuficient, dureri in timpul urinarii sau nevoie de a urina des. Aceste disfunctii netratate pot duce la cancer de prostata. In ultimii ani s-a constatat ca milioane de barbati din intreaga lume sufera din cauza prostatei intr-o forma sau alta si ca aceste probleme incep sa se dezvolte la varsta de mijloc.

Rolul principal al prostatei este acela de a adauga enzime in secretia de lichid seminal exact la momentul ejacularii, activeaza sperma conferindu-i viteza si este cea care confera materialului seminal mirosul sau distinctiv. Din acest motiv, mentinerea unei prostate sanatoase ar trebui sa fie important pentru fiecare barbat. Terapiile conventionale prezinta inconvenientul de a provoca efecte adverse ceea ce poate agrava problemele existente la persoanele care au dificultati in a elimina toxinele din organism.Terapia alternativa, in ultimii ani, s-a dovedit a fi de succes in mentinerea sanatatii prostatei.

Prostatosalm, este un remediu ayurvedic natural creat din amestecul mai multor plante, produs de Star International Med Impex. Acesta contine plante importante cum ar fi: Cucrbita maxima Vetiveria, ziznioides, Juniperus communis, Berginia ligulata si Piper cubeba. Rolul sau este de a asigura o sanatate optima prostatei. Este benefic in special in cazul tumorii benigne de prostata hiper-trofeu (HBP), in special la barbati varstnici.

Prostatosalm este un produs cu puternica actiune antiinflamatoare asupra prostatei, la nivel renal si al cailor urinare. Compusii sai bioactivi exercita efecte diuretice marcante: actiune dezinfectanta si antibacteriana la nivel renal, al cailor urinare, inclusiv pe Micrococcus pyogenes aures. Inlatura neplacerile cauzate de urinarile frecvente si dureroase, urinari repetate in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, cresterea in volum a prostatei. Este recomandata administrarea preventiva, mai ales barbatilor cu varsta peste 50 de ani, deoarece riscul aparitiei unor afectiuni ale prostatei creste odata cu inaintarea in varsta.

Reduce metabolizarea testosteronului liber in dihidrotestosteron (DHT) - forma activa care favorizeaza proliferarea celulelor prostatei, blocheaza receptorii de DHT de la nivelul prostatei, stimuleaza spermatogeneza, amelioreaza motilitatea spermatozoizilor. Ingredientele active din Prostatosalm au atribute naturale de vindecare care sunt benefice pentru un pacient de a avea o prostata complet sanatoasa si de a ajuta suficient pentru a opri orice anomalii care pot duce la orice probleme medicale grave. Prostatosalm contribuie la mentinerea prostatei la dimensiunea initiala astfel incat sa nu produca efecte adverse, cum ar fi incapacitatea de a obtine o erectie, ejaculari dureroase si dureri in timpul urinarii.

Totoodata prostatosalm este util in:
- inflamatia prostatei (prostatita) si a testiculelor (orhita);
- tulburari asociate afectiunilor prostatei;
- urinari frecvente diurne si nocturne, volum urinar rezidual, flux urinar redus, disurie, infectii urinare, litiaza vezicala, epididimita, impotenta.