Vara si problemele digestive

Vara este un anotimp frumos, considerat si momentul sanatos al anului. Soarele straluceste luminos, este sezonul recoltei si al florilor dar, in acelasi timp este sezonul propice aparitiei unor boli care pot crea multe probleme.

Cauza celor mai multe boli din sezonul estival este caldura excesiva care creste temperatura corpului si afecteaza in mod special sistemul digestiv. Conditiile predominante patogene in timpul verii sunt principalele cauze externe ale problemelor digestive. Atunci cand agentii patogeni sunt activi, stomacul (sistemul digestiv) este primul care urmeaza sa fie atacat si sa inceapa sa functioneze defectuos. De asemenea digestia nu este la fel de puternica in lunile de vara precum in restul anului observandu-se o diminuarea a apetitului.

Mancarurile gatite la gratar, excursiile si perioda de odihna redusa sunt de asemenea, alte cauze ale problemelor digestive. Sa nu uitam faptul ca produsele alimentare transportate pe parcursul calatoriei sau la locul de munca nu pot ramane la fel de proaspete ca in sezonul de iarna. Totodata este foarte important sa bem apa in sezonul de vara. Organismul are nevoie de apa pentru a preveni deshidratarea dar, nu intotdeuna avem posibilitatea de a obtine apa imbuteliata sau filtrata si suntem tentati sa devenim neglijenti in privinta altor surse de apa. Aceasta creste riscul aparitiei infectiilor bacteriene si parazitilor.

Pentru a preveni aceste probleme, AYURMED va ofera produsele din plante ayurvedice.
Produs TRIFYLA este 100% natural ayurvedic, supliment alimentar si este un amestec de fructe care protejeaza sistemul digestiv, mentine flora intestinala sanatoasa, ajutand la evacuarea intestinului gros si implicit, la eliminarea toxinelor. Planta Emblica officinalis care este o sursa foarte bogata de vitamina C, are efect diuretic si laxativ. TRIFYLA are mare valoare nutritiva prin continutul ridicat de aminoacizi, vitamine, saruri minerale si oligoelemente. Sucul din fructe ajuta la scaderea colesterolului si are proprietati antibacteriene, antivirale si antioxidante. TRIFYLA este un produs foarte eficient in tulburarile de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi, anasarca si este utilizata traditional in unele suferinte ale aparatului urinar, in diareea cronica, precum si in caz de hemoroizi.

Aceste efecte se completeaza foarte bine cu cele resimtite in urma administrarea produsului GASCURE. GASCURE asigura buna desfasurare a procesului digestiv, eliminand discomfortul provocat de o digestie incompleta. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal, avand efecte benefice in colite, actioneaza eficient in eliminarea neplacerilor cauzate de excese alimentare sau mese copioase, prin intensificarea secretiei gastrice si confera un bun apetit prin regularizarea functiilor gastrice, hepato-biliare si a tranzitului intestinal.

GASCURE ajuta la eliminarea flatulentei, a balonarii sau a meteorismului abdominal precum si pentru inlaturarea senzatiei de greata.

AYURMED va ofera produsul WORM END sirop care este un produs ayurvedic, supliment alimentar 100% natural care este eficient pentru indepartarea tuturor parazitilor intestinali: tenii, ascarizi (limbrici), oxiuri, Giardia Lamblia. Combate cu rezultate bune simptomele neplacute asociate parazitozelor intestinale, avand drept efect stimularea poftei de mancare, stimularea secretiilor gastrice si intestinale, disparitia senzatiei de greata, calmarea durerilor abdominale si faciliteaza eliminarea gazelor intestinale. WORM END indeparteaza tulburarile de tranzit intestinal si starile de agitatie si indispozitie asociate parazitozelor.

Continutul sau bogat de minerale si vitamine are un puternic efect tonic, regenerant, antioxidant, imunostimulent, care ajuta la refacerea organismului slabit de actiunea nociva a parazitilor. WORM END are si efect protector asupra mucoasei gastrice si este hepatoprotector. WORM END poate fi administrat cu succes, atat copiilor cat si adultilor.