Simtex-OC organizeaza un simpozion pentru managerii de spitale, la Baia Mare

Organismul de certificare Simtex organizeaza, in data de 20 iulie, la Baia Mare, simpozionul cu tema: Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale – parghie de gestionare a cerintelor legale si de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS si a OMFP 946. Evenimentul a fost pregatit in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Maramures si se va desfasura la sediul acestei organizatii intre orele 10.30-14.00.

“Simpozionul “Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale – parghie de gestionare a cerintelor legale si de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS si a OMFP 946” ofera oportunitatea de a realiza un dialog concret intre reprezentantii institutiilor sanitare si specialistii din domeniu, cu scopul identificarii unei maniere rationale si eficiente de a indeplini seturi variate de cerinte impuse de Ministerul Sanatatii Publice, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Comisia Nationala pentru Acreditarea Spitalelor si de a identifica programe si resurse de finantare”, spune Lucian Hociota, Director de Vanzari in cadrul Simtex-OC. “La aceasta manifestare sunt asteptati manageri ai institutiilor din domeniul sanatatii din zona. Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile”, subliniaza Lucian Hociota.

Agenda simpozionului cuprinde:
• Cerintele standardelor CoNAS de acreditare a spitalelor
• Cerintele standardelor de management / control intern la entitatile publice conform ordinul OMFP 946
• Cerintele standardelor ISO 9001 si ISO 15189, conditii de contractare ale Casei Nationale de Asigurari de Sanatate
• Implementarea si certificarea sistemelor calitatii in spitale
• Trasabilitatea intre cerintele OMFP 946 si cerintele standardului de referinta ISO 9001
• Certificarea sistemului de management al securitatii informatiei conform ISO 27001 - Instrument de implementare a cerintelor CoNAS privind managementul operational al informatiei, gestionarea datelor pacientilor, managementul resurselor umane
• Prevenirea si gestionarea riscurilor - Cerinte ale standardelor ISO 14001 si OHSAS 18001
• Solutii de finantare pentru proiecte de implementare si certificare a sistemelor de management

Simtex este unul dintre principalele organisme de certificare din Romania. Cu o experienta in piata de peste 15 ani si beneficiind de serviciile unei echipe de profesionisti, Simtex-OC are in portofoliu clienti din domeniul medical precum: Sanador, Spitalul Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Coltea, Centru Medical Medas, Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Medinst Diagnostic Romano-German, Spitalul de Urgenta Prof. Dr Gerota.