Spirulina Star

Spirulinei Star este un produs natural ce reuneste proprietatile purificatoare ale algei Spirulina Platensis cu actiunea tonica a plantei Ashwagandha. Spirulina (Spirulina Platensis) este o alga verde-albastra, cu o compozitie complexa, bogata in principii bio-active, binecunoscuta pentru aciunile si efectele asupra cresterii capacitatii de aparare, de adaptare la efort fizic si psihic. Spirulina contine vitamine si minerale, cum sunt vitamina C, B12, D, E, potasiu, calciu, magneziu, acestea facand-o eficienta in tratarea cazurilor de anemie, malnutritie, imunitate scazuta, intoxicatii cu arsenic, anorexie sau afectiuni ale inimii.

Efectele curative ale acestei alge sunt remarcabile, si au fost dovedite cu prisosinta de catre studiile facute de medici si cercetatori. S-a constatat ca Spirulina reduce riscul infectiilor virale si are un evident efect anticanceros . Este de un real folos in bolile autoimune, deoarece imbunatateste consistent functionarea sistemului imunitar si chiar stimuleaza abilitatea organismului de a crea noi celule. Accelereaza productia de anti-corpi protejand impotriva patrunderii germenilor patogeni in organism Spirulina hraneste flora intestinala benefica, in special Lactobacillus si Bifidus. Mentinand o flora sanatoasa, reduce potentialele probleme ce pot fi provocate de Candida sau E. Coli.

Continutul ridicat de zinc face ca administrarea Spirulinei sa compenseze deficitul acestui mineral din organism. Studiile arata ca Spirulina este foarte eficienta in ceea ce priveste tratarea copiilor cu deficit de zinc. In Ayurveda, Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante. Daca ar fi sa o supunem unui studiu stiintific, am observa ca gama de actiuni a acestei plante este extrem de vasta.

Planta este folosita mai ales pentru efectul ei vitalizant si regenerant. Tocmai de aceea este recomandata mai ales copiilor in perioada de crestere, celor aflati in convalescenta sau chiar varstnicilor. Studiile au aratat ca planta sustine cresterea copiilor si amana procesul de imbatranire, prevenind instalarea senilitatii In medicina indiana, Ashwagandha se foloseste de asemenea ca si tonic cardiac fiind administrata in afectiunile inimii. De asemenea se foloseste si in afectiunile nervine ca si tonic nervin si sedativ, fiind utila in cazurile de insomnie.

“Spirulina Star” stimuleaza imunitatea generala si creste capacitatea de adaptare la efort fizic si psihic. De asemenea, are o aciune antitumorala si de protecie in cursul terapiilor radioactive si citostatice. Gratie efectului tonic asupra sistemului nervos, mareste rezistenta la stress si tensiune emotionala, atenuand efectele sale nocive asupra organismului.

Este recomandata pentru efectul de purificare si reglare a functiilor organice, si pentru actiunea de mentinere a unui nivel optim al sintezei hormonale (hormonii corticosuprarenali si tiroidieni). Regleaza metabolismul si echilibreaza sistemul nervos si endocrin. Ajuta la regenerarea tesuturilor si reduce inflamatiile. Produsul este un foarte bun detoxifiant si antioxidant, ajutand organismul sa se purifice in mod natural si conferind o stare stenica, debordanta. Femeile trebuie insa sa evite folosirea acestui remediu pe perioada sarcinii si a alaptarii.