33% CADOU la complexul de vitamine si minerale Alive! (fara fier)

Pana la 30 iunie 2011 primesti 33% CADOU la achizitionarea multivitaminelor Alive!™ (fara fier). Fiecare flacon contine acum 40 de tablete in loc de 30!

Alive! (fara fier) de la Secom este mai mult decat un complex de vitamine si minerale, continand peste 130 de nutrienti care iti asigura aportul zilnic necesar de energizanti vegetali si protectori ai organismului. Compozitia produsului natural Alive! (fara fier) cuprinde 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 12 extracte din fructe, 12 extracte din legume, 13 extracte din plante verzi, 12 extracte din ciuperci, 12 enzime digestive si 16 antioxidanti.

Acest produs contine cei mai eficienti nutrienti din legume si fructe, extrasi in urma unui proces realizat la temperaturi foarte scazute, pentru a conserva toate proprietatile lor extraordinare. Datorita tehnologiei avansate, folosite la fabricarea produsului Alive! (fara fier), nutrientii din acesta se absorb in sange in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare, pentru ca tu sa beneficiezi imediat de un aport energetic sporit.

Alive! (fara fier) are efect antioxidant de patru ori mai puternic decat alte produse similare prezente pe piata din Romania, ajutandu-ti organismul sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi.

Achizitioneaza acum produsul natural Alive! (fara fier) de la Secom si beneficiezi de mai multe tablete la acelasi pret!