Tratare afectiuni cu Apa Kangen

Compania Enagic

Firma Enagic, provine din Japonia si este producatoarea unor aparate speciale de filtrare si imbogatire a apei. Produsele Enagic sunt recunoscute de catre „Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii” ca fiind aparate medicale, datorita ariei largi de efecte benefice asupra sanatatii.

Cooperand cu doctorii si cercetatorii din spitale, Enagic a petrecut mai bine de 30 de ani pentru a asigura calitatea aparatelor si pentru a stabili tehnologia necesara producerii acestora. In zilele noastre Enagic domina toata industria de ionizare a apei datorita calitatii produselor sale.

The Enagic Gold Standard

Votata de 6500 medicii japoneziEnagic
In 2002, a fost atribuit firmei Enagic avizul onorabil de Asociatia Japoneza de Medicina Preventiva pentru Bolile Adultilor (o organizatie de peste 6500 medici).Aceasta organizatie selecteaza doar o singura societate, pe industrie, pentru a primi cele doua premii: : Product Recognition si Endorsement Recognition.
Din 30 de companii japoneze de ionizare a apei, Enagic si Apa Kangen a primit ambele premii.

Mesaj de la presedintele Enagic
presedinteCorpul uman este compus in proportie de 70% din apa. Nu exageram daca spunem ca ’apa este la baza vitalitatii si a longevitatii’’. Enagic ofera o apa sigura care poate fi folosita cu incredere pentru beneficiile sale in sanatate, frumusete, sanitare si bucatarie. Enagic este o societate care a integrat dezvoltarea, producerea, vanzarea asistenta tehnica. Ca si evolutia tehnologiei informative vom intra intr-o era a ’tehnologiei marketingului uman’’. Azi, vitalitatea pietii depinde de aparitia noilor tehnologii si al ’atingerii sensibile’’ in relatiile intre fintele umane. Pentru a difuza in intreaga lume ’apa si sanatate’’ Enagic a creat o societate globala care opereaza in intreaga lume prin intermediul birourilor deschise si a numerosilor distribuitori.

Scopul firmei Enagic este acela de a raspandi aceste principii in intreaga lume.

Atunci cand achizitionati un produs de o asemenea magnitudine, este responsabilitatea dumneavoastra de a afla tot ceea ce se poate despre producator, filozofia companiei producatoare, serviciile oferite clientilor si calitatea produsului.

Filozofia companiei Enagic se bazeaza pe trei principii de baza:
1. Sanatate fizica,
2. Stabilitate financiara
3. Sanatate mentala / metafizica

Tratare afectiuni

In continuare vom prezenta cateva afectiuni pentru care este recomandata APA KANGEN alcalina si celelate tipuri de apa produsa de aparatul Enagic Leveluk SD-501. NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA KANGEN ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede.
afectiuni
Acnee: in functie de tipul de acnee, exista diferite modalitati de folosire a apei pentru tratarea acesteia. Nici una dintre ele nu va face rau, astfel incat daca o modalitate nu da rezultate incercati o alta modalitate.
1. Unde sunt furuncule, inflamatii si infectii (iritatii) este recomandat sa pulverizati APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand locul este uscat complet, aplicati pe suprafata respectiva un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pentru 5 minute. Aceast lucru permite corpului sa neutralizeze acizii care provoaca acneea. Uscati zona si apoi pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) si lasati sa se usuce. Repetati procedura de doua ori pe zi.
2. Unde nu este inflamat sau infectat folositi APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH). Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Afectiuni ale rinichilor: se bea cat mai multa APA KANGEN alcalina.

Alergii: se consuma 1 l/zi APA KANGEN alcalina.

Alunite, negi, etc: Daca aveti anormalitati pe piele folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) ca sa vedeti daca sunt rezultate. In cele mai multe cazuri este mai usor sa folositi un bandaj imbibat cu acest tip de apa pentru bandajarea zonei respective. Schimbati bandajul cel putin o data pe zi. Cele mai multe persoane au observat ca a trebuit sa continue procedura descrisa mai sus, de la 30 la 60 de zile pentru a vedea rezulatele. Daca alunitele, negii sunt intr-o zona care prezinta dificultati in aplicarea bandajului in timpul zilei sau in public, aplicati bandajul in timpul liber.

Amigdalita, laringita: gargara de 5 ori/zi cu APA ACIDA (4.5 pH - 5.5 pH).

Arsuri: comprese cu APA ACIDA (4.5 pH - 5.5 pH) 10 minute, apoi se spala cu APA KANGEN alcalina.

Arsuri in zona stomacului: se beau 100 ml de APA KANGEN alcalina.

Arsuri solare: daca arsura solara nu este suficient de severa pentru interventie medicala, aplicati APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) direct pe piele, sau cu ajutorul unui bandaj imbibat cu aceasta apa. Cand terminati procedura aplicati APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH). pe toata zona si lasati sa se usuce la aer, inainte sa acoperiti zona respectiva cu imbracaminte. Daca doriti puteti repeta operatiunea. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Artrita: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.

Astm: 1 l/zi APA KANGEN alcalina.

Boli degenerative: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.

Cancer: se previne cancerul prin consumul uzual de APA KANGEN alcalina.

Colesterol: se bea APA KANGEN alcalina.

Constipatie: se bea APA KANGEN alcalina.

Cosuri: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.

Depresie: se bea APA KANGEN alcalina.

Dermatite, dermatoze: se spala cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH), dupa care se spala cu APA KANGEN alcalina.

Diabet: se bea multa APA KANGEN alcalina.

Dureri de cap: comprese cu APA KANGEN alcalina.

Dureri de dinti: clatirea gurii cu APA KANGEN alcalina.

Dureri musculare: se bea APA KANGEN alcalina.

Durere in gat: Cand aveti dureri in gat, faceti gargara cu APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) de 3 - 4 ori pe zi, intrucat va ajuta foarte mult. Daca aveti un copil care nu poate face gargara puneti apa intr-o sticla spray si stropiti de 3 - 4 ori pe zi (nu le face rau daca inghit apa). De cele mai multe ori copiii ne spun ca le trece durerea in cateva minute.

Imunitate scazuta: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.

Psoriasis sau Eczeme: Am aflat ca cea mai buna abordare este cea pe care am folosit-o si pentru acnee. Din nou, depinde de severitate. Am avut succes in ambele cazuri, pur si simplu pulverizand cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) de 3 - 6 ori pe zi si lasat sa se usuce. Daca cineva are o afectiune mai severa recomandam sa foloseasca APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand s-a uscat complet aplicati un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pe zona respectiva, timp de 5 minute. Acest lucru permite corpului sa neutralizele acizii care provoaca boala. Uscati zona si pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) ; lasati sa se usuce. Repetati procedura de cel putin doua ori pe zi. Este recomandat sa pulverizati cu apa de frumusete la cel putin 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Spalatul gurii: Folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) ca sa faceti gargara. Aceasta apa distruge bacteriile si alte micro-organisme in mai putin de cateva minute. Bacteriile din gura duc la producerea cariilor.

Taieturi si zgarieturi: Cand pielea a fost afectata este recomandat sa folositi APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) cel putin o data pe zi. Acest lucru ajuta sistemul imunitar sa se fereasca de micro-organisme precum bacterii, virusi, etc, care pot patrunde in corp prin pielea afectata. Apoi aplicati pe pielea ranita APA ACIDA (apa de frumusete - 4.5 pH - 5.5 pH) pentru 3 minute si lasati sa se usuce. Acest lucru ajuta la inchiderea porilor si inlatura durerea. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

Dermatite

dermatita

Afectiuni pentru care este recomandata si modul de folosire - informativ. Aceasta apa nu inlocuieste tratamentul prescris de medic.
NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA.

Acnee - se spala fata intai cu apa acida, dupa care cu apa alcalina
Afectiuni ale rinichilor - se bea cat mai multa apa alcalina
Alergii - se consuma 1 l/zi apa alacalina
Amigdalita, laringita - gargara de 5 ori/zi cu apa acida
Arsuri - comprese cu apa acida 10 minute, apoi se spala cu apa alcalina
Arsuri in zona stomacului - se bea 100 ml de apa alcalina
Artrita - se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
Astm - 1 l/zi apa alcalina
Boli degenerative - se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
Cancer - se consuma uzual apa alcalina
Colesterol - se bea apa alcalina
Constipatie - se bea apa alcalina
Cosuri - se bea 1 l/zi de apa alcalina
Imunitate scazuta - se bea 1 l/zi de apa alcalina
Depresie - se bea apa alcalina
Dermatite, dermatoze - se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina
Diabet - se bea multa apa alcalina
Dureri de cap - comprese cu apa acida
Dureri de dinti - clatirea gurii cu apa acida
Dureri de piept pe raceala - se spala cu apa acida 10 min, apoi 5 min cu apa alcalina
Dureri musculare - se bea APA KANGEN alcalina.
Durere in gat: Cand aveti dureri in gat, faceti gargara cu APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) de 3 - 4 ori pe zi, intrucat va ajuta foarte mult. Daca aveti un copil care nu poate face gargara puneti apa intr-o sticla spray si stropiti de 3 - 4 ori pe zi (nu le face rau daca inghit apa). De cele mai multe ori copiii ne spun ca le trece durerea in cateva minute.
Imunitate scazuta: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.

Otto Warburg

otto warburg

Nascut: 8-Oct-1883, Freiburg, Germany
Ocupatie: Medic, om de stiinta
Nationalitatea: Germana
Sumar: Efectul oxigenului asupra cancerului.
Biochimist german, Otto Warburg are un dublu doctorat in chimie si medicina si a castigat Premiul Nobel in 1931 pentru cercetarile sale in domeniul respiratiei celulare, demonstrand faptul ca celulele canceroase sunt anaerobice (fara oxigen) si apar in conditii de aciditate. Tatal sau a fost un medic foarte respectat, iar in copilaria lui, Warburg a fost in compania “luminatilor”, precum: Albert Einstein, Max Planck, Emil Fischer si Walther Nernst, langa care a fost in mod frecvent oaspete.

Dupa parerea lui Warburg, “cancerul, mai mult ca alte boli, are numeroase cauze secundare. Dar si in cazul cancerului exista o cauza primara. Rezumand in cateva cuvinte, cauza primara a cancerului este inlocuirea respiratiei oxigenului in celulele normale din corp cu fermentatia zaharului” .

Pentru mai multe informatii accesati: www.apaviekangen.ro