Poti avea si TU un par bogat

Introducere

Toate femeile ar trebui sa se bucure de un par bogat si sanatos, insa din pacate realitatea nu le permite tuturor acest lucru, cel putin nu pe toata durata vietii. Cu ajutorul Nanofibrelor acest lucru poate deveni realitate. Imagineaza-ti cum ar fi daca nu ar trebui sa te mai ingrijorezi pentru aspectul de par rarit vreodata? Acest vis maret poate fi atins atat de usor!

Nanofibre

Nanofibrele sunt aplicate usor, prin simpla scuturare a cutiutei speciale deasupra zonei cu par rarit. - Pret 99,9nanofibre

Astfel, se elibereaza mii de fibre de par microscopice de culoare potrivita parului tau, care se vor prinde electrostatic de fiecare fir de par in parte. Acestea se fixeaza sub 3 forme de aranjare diferite, creand un aspect natural si o senzatie de densitate naturala.

Nanofibrele vor ramane pe loc pana la urmatoarea spalare cu samponul Hair Prepare si nu vor curge sau pata hainele sau asternutul. Nanofibrele vor rezista chiar si in conditii de vant puternic, ploaie si chiar si la piscina, sub apa, daca sunt fixate cu Locking Mist Plus.

100% Sigur pentru Barbati si Femei cu probleme de cadere a parului. Peste 1 million de transformari incredibile demonstreaza ca Nanofibrele sunt sigure. Sunt complet naturale si nu va vor deteriora parul sau scalpul. De aceea, Nanofibrele sunt folosite de chirurgi renumiti in transplant de par specializati in acoperirea zonelor fara par imediat dupa interventie chirurgicala, si apoi sa camufleze zonele inflamate in urma implantului. Nanofibrele sunt recomandate de Societatea de Alopecie pentru barbati si femei cu probleme de cadere a parului.

Pentru a obtine efectul dorit trebuie sa incluzi in "chitul tau" pentru un par bogat cel putin inca doua produse.

Hair Prepare



hair prepareSampon pentru curatare intensa si profunda a scalpului - Pret 59,9 lei

Optimizeaza efectul Nanofibrelor
Utilizand tehnologia electrostatica patentata, Hair Prepare va va oferi o incarcare perfecta a parului pentru fixarea Nanofibrelor, imbunatatind aplicarea si fixarea lor si aspectul de par des si bogat rezultat de la Nanofibre.

Actiunea tripla anti-matreata
Cele trei ingrediente anti-matreata lucreaza pentru a reduce fungii in timp ce formula calmeaza si hidrateaza scalpul, pentru o piele confortabila si sanatoasa.
Hair Prepare este formulat special pentru a fi delicat si pentru a nu agrava pierderea parului, in acelasi timp curatandu-l foarte bine. Este cel mai bun produs in indepartarea delicata a fungilor, crescand eficienta oricarui tratament impotriva caderii parului si creand un mediu perfect aplicarii si fixarii Nanofibrelor.

Serum VEGF

serum

Reduce caderea parului si sustine cresterea parului existent sau in zonele cu par rarit - Pret 124,9 lei

Serum VEGF este o solutie naturala impotriva caderii parului si regenerarea zonelor fara par sau cu par rarit. VEGF este un factor de crestere asemanator cu cei produsi, in mod natural de oameni.

VEGF mentine cresterea parului si asigura ca substantele nutritive si oxigenul sa ajunga la par, permitandu-i sa creasca. De asemenea, actioneaza impotriva factorilor care determina parul sa cada, mentinand cresterea parului.

Produse nanogen

nanogenIata si alte produse care te vor ajuta sa lupti cu problemele parului pentru a obtine acel par bogat si frumos la care visezi!

Balsam cu agenti activi de ingrosare a firului de par - Daily Volume - Pret 84,9 lei

Tratament de Camuflare Rezistent la Apa -�Aquamatch - Pret 99,9 lei

Masca Activa pentru Tratament impotriva caderii parului - Follicle Defence - Pret 114,9 lei

Intervention - tablete tratament impotriva caderii parului, special create pentru barbati si femei - Pret 133,3 lei

Scalp Ease MDL - Hidrateaza parul si scalpul si reprezinta un ajutor in procesul de crestere a parului - Pret 74,9 lei

Scalp Roller - un pre-tratament care imbunatateste efectul oricarui tratament local-topicimpotriva caderii parului - Pret 239,9 lei

Locking Mist Plus- fixeaza sigur Nanofibrele si Aquamatch si protejeaza parul de daunele cauzate de razele UV - Pret 59,9 lei

Toate produsele pot fi comandate de pe site-ul www.nanogen.ro sau la numerele de telefon:
(+40) 766 642 947
(+40) 749 027 324
(+40) 232 219 507