Colostrul, 'miracolul naturii', pentru sanatatea ta

Generalitati

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, extrem de valoros datorita continutului sau bogat in nutrienti esentiali pentru functionarea echilibrata a organismului, precum imunoglobuline, lactoferina, factori de crestere, PRP (polipeptide bogate in proteine), vitamine A si E, sulf organic. Pentru copii, colostrul este factorul care sta la baza cresterii si dezvoltarii lor armonioase, asigurand “fundatia” unui sistem imunitar puternic. Pentru adulti, colostrul reprezinta un “scut” natural de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor si parazitilor.

Colostrum Prime Life, pentru adulti, si Colostrum with Probiotics, pentru copii, reprezinta singurele produse de acest gen de pe piata din Romania, cu formule inovatoare si 100% naturale.

Despre beneficiile colostrului

Colostrul este o sursa bogata de imunoglobuline, proteine din serul sanguin, care contin anticorpi esentiali pentru organism.
Imunoglobulinele IgG, din compozitia colostrului, reprezinta 75% dintre imunoglobulinele plasmatice si au un rol important in neutralizarea toxinelor si in favorizarea fagocitozei, procesul de inglobare si digerare a bacteriilor si a altor corpuri straine din organism de catre celulele fagocite.
colostrum prime life
Pe langa imunoglobulinele IgG, in compozitia colostrului se regasesc urmatoarele tipuri de imunoglobuline:
- IgA, care actioneaza impotriva bacteriilor din mucoasele cavitatii bucale, plamanilor, cailor respiratorii, tubului digestiv si tractului intestinal;
- IgD, care intervin in maturarea limfocitelor, proces prin care limfocitele dobandesc imunocompetenta, capacitatea de a recunoaste anticorpii si de a se activa;
- IgE, cu rol esential in lupta impotriva parazitilor si in declansarea mecanismului antialergic;
- IgM, imunoglobuline care se activeaza la primul contact al organismului cu antigenii, determinand neutralizarea si eliminarea lor.

Alta componenta importanta din compozitia colostrului este lactoferina, o glicoproteina cu efect antibacterian, antiviral, antiinflamator si imunomodulator, ce ajuta la cresterea si diferentierea celulelor, precum si la dezvoltarea armonioasa a sistemului osteo-articular. Colostrul reprezinta cea mai bogata sursa de lactoferina, regasindu-se aici intr-o concentratie de 7 ori mai mare decat in laptele matur.
In compozitia colostrului se gasesc de asemenea si polipeptide bogate din proteine (PRP), care reprezinta lanturi scurte de 10 aminoacizi cu rol imunomodulator si care stimuleaza actiunea celulelor macrofage, cu proprietatea de a ingloba si distruge organismele patogene.

Despre Colostrum Prime Life - adulti

Datorita compozitiei unice si inovatoare pe baza de colostru, produsul Colostrum Prime Life de la Secom are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar. Ajuta la prevenirea recurentei infectiilor si la reducerea dezvoltarii microorganismelor patogene prin captarea fierului in exces din tesuturi.

Stimuleaza refacerea mucoasei intestinale si previne sindromul de intestin permeabil manifestat prin balonari, constipatie/diaree, flatulenta si alergii. De asemenea, reface toate tesuturile organismului, grabind vindecarea arsurilor, ulcerelor si a leziunilor cerebrale si pulmonare.

Despre Colostrum with Probiotics - copii

Pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului, se recomanda administrarea produsului Colostrum with Probiotics de la Secom, cu o formula

unica si inovatoare pe baza de colostru, probiotice si prebiotice. Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si sistemului uro-genital. FOS sau prebioticele sunt fibre solubile care potenteaza efectele benefice ale probioticelor si actioneaza pana la nivelul intestinului gros.

cololstrum

Colostrum with Probiotics protejeaza bebelusii si copiii impotriva infectiilor, prin actiune puternica antivirala, antibacteriana, antimicotica, antiparazitara, ajutand la reducerea simptomelor si la prevenirea reaparitiei infectiilor. Are actiune imunomodulatoare si sustine dezvoltarea optima a vederii, a sistemului cardiovascular, nervos central, muscular si osteo-articular, fiind eficient si in cazul bebelusilor nascuti prematur. Produsul grabeste vindecarea ranilor, a arsurilor si a fracturilor, reduce efectele negative ale consumului de antibiotice si de corticosteroizi.

De asemenea, Colostrum with Probiotics dezvolta si protejeaza florala intestinala benefica a bebelusilor si copiilor, reface mucoasa intestinala, reduce balonarile, indigestiile, flatulenta, constipatia, colicile si stimuleaza sinteza proteinelor, a vitaminelor si a mineralelor.

Colostrum Prime Life si Colostrum with Probiotics fac parte din portofoliul Secom si sunt disponibile in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acestea sunt un suplimente alimentare. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.