30 de capsule CADOU in produsul natural MSM, pentru sanatatea sistemului osteo-articular

In perioada 01 ianuarie – 31 martie 2011, primesti 30 de capsule CADOU la achizitionarea produsului natural MSM. Fiecare flacon contine acum 120 de capsule in loc de 90!

MSM de la Secom este un produs 100% natural, cu actiune eficienta in reducerea inflamatiilor si durerilor si cresterea mobilitatii articulare, datorita formulei sale complexe cu Metilsulfonilmetan (MSM), Curcumin, Boswellia, Gheara matei si Gheara diavolului.

Mentine stabilitatea si integritatea tesutului conjunctiv, protejand oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, parul, unghiile si ajuta la vindecarea fara cheloid sau cicatrici inestetice a acneei, arsurilor, plagilor si a ranilor.

De asemenea, participa la sinteza glucozaminei sulfat si a acidului hialuronic. Amelioreaza simptomele in alergii cutanate, oculare, oto-rino-laringologice si pulmonare prin blocarea receptorilor celulari histaminici.

MSM este recomandat ca adjuvant in artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, guta, miozita, fibromialgie, tunel carpian, tendinita, bursita, torticolis – contractura muschilor gatului, boala Crohn, colita ulcerativa, diverticuloza, reflux gastro-esofagian si hiperaciditate. Achizitioneaza acum produsul natural MSM de la Secom si beneficiezi de mai multe capsule la acelasi pret!

Promotia este valabila in farmaciile si magazinele cu profil naturist partenere, in limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse Secom accesati site-ul www.secom.ro