Emolium Gel-crema pentru spalare

Gelul-crema pentru spalare Emolium 200 ml este un produs emolient modern, destinat igienei zilnice a pielii uscate sau foarte uscate, precum si in afectiuni asociate cu pielea uscata: dermatita atopica, ihtioza, psoriazis, eczema si lichen plan.

Fara a contine sapun, curata delicat, dar eficient pielea si diminueaza tendinta de iritatii si de reactii inflamatorii. Datorita complexului de ingrediente active atentselectionate, combate atat cauzele, cat si efectele uscaciunii pielii: are un efect de gresare si hidratare de lunga durata, limiteaza pierderea sampontransepidermica de apa, reconstruieste bariarea hidrolipidica a pielii, reda elasticitatea pielii. Nu contine coloranti sau parfum.

Pentru utilizare, aplicati o cantitate mica de produs pe palme si intindeti usor gelul pe pielea umeda, clatiti cu apa, dupa care tamponati usor cu un prosop, fara a sterge pielea prin frecare.
Formula hipoalergenica a Gelului-crema pentru spalare a fost creata in colaborare cu medicii dermatologi. Poate fi utilizat pentru spalare de nou-nascuti, copii si adulti.

Pentru mai multe detalii despre produsele Emolium dati clik aici