Ce sunt si la ce ne ajuta probioticele?

Tracul digestiv normal contine aproximativ 400 de tipuri de bacterii care impiedica dezvoltarea bacteriilor daunatoare si contribuie la mentinerea unui sistem digestiv sanatos. Cel mai mare grup de bacterii probiotice de la nivel intestinal este cel al acidului lactic, dintre care Lactobacillus acidophilus prezent in iaurt este cel mai cunoscut. Drojdia este, de asemenea, o substanta probiotica.

Intr-o cantitate suficienta, probioticele:
• stopeaza multiplicarea microbilor patogeni si mentin echilibrul florei intestinale;
• produc vitamina K, niacina, acidul folic, biotina, vitamina B6, care au o influenta benefica asupra activitatii sistemului nervos;
• produc lactoza si alti fermenti indispensabili pentru copii si adulti care prezinta intoleranta sau alergie la proteina laptelui de vaca;
• contribuie la scaderea indicilor colesterolului;
• poseda proprietati antialergice si adaptogene.

Aceste bacterii, de asemenea, sunt absolut indispensabile in starile post-tratament cu antibiotice. Este indicat ca de fiecare data cand luam un antibiotic sa luam si un probiotic pentru refacerea florei intestinale.

BIOTICS este un produs probiotic sigur, deoarece micro-organismele din compozitia sa fac parte in mod normal din tractul digestiv. Gama BIOTICS are doua produse: BIOTICS capsule pentru adulti si copii mari si BIOTICS Baby pulbere pentru suspensie, adresata copiilor mici.

Pentru mai multe informatii accesati www.biotics.ro